Anneyim42 28 +5 oldu bugün hareketleri zaman zaman az 3 gündür böyle aşırı değil doktora gittim tabiki fl ölçüsü 5 gün geriden gelme dışında bir sorun yok onu da pek sorun gibi demedi neden böyle oluyor ben çok üzülüyorum okuyorum çoğu herkes hareketli kıpır kıpır yazıyor psikolojim bozulacak artık 😔 erkek cinsiyeti
Zeyneperva24_06 Anneyim42 psikolojinizi bozup hamileliginizi zehur etmeyin doktor sorun yok diyosa yoktur güvenmiyosanız başka bi doktora da görünün aklınız kalmasın her bebek aşırı hareketli deil etrafımızda örnekleri çok fazla
Belacivciv Anneyim42 Her insan nasıl aynı değilse anne karnındaki bebek de aynı değil, sakin bir bebeğiniz var demek ki bu şekilde kafanıza takmayın. Hareket ediyor olması, sağlıklı olması yeterli emin olun. Çok hareketli değil diye üzülmeyin boş yere 🌸
Zehraspl Anneyim42 hic bozma piskolojimi canim bebegin uyuyodur bu hftalarda cok uyur bebekler endiselenme
Fundacanik Anneyim42 Canm sakın üzülme bende senin gibiydim en az hareketlerini 24 den sonra biraz biraz pıt pıt diye hissediyordum 30 dan sonra net hissedersin üzülme üzülüpte bebegini üzme bebegin herşeyi hissediyor unutma sen mutlu olki oda olsun 😊💙
Anneyim42 Zeyneperva24_06 evet zaten tedavi ile hamileyim belki ilk ve son hamileliğim onu da bile isteye zehir ediyorum kendime surda keyfini süreceğim az zamanım kalmış ne bilim üzülüyorum korkuyorum sanki o benim tek şansım gibi görüyorum oda inanın o kadar zor oldu ki cok korkuyorum
Anneyim42 Belacivciv inanın bunları biliyorum ama şu mesajları okumak bile o kadar rahatlatıyor ki Allah razı olsun ❣
Anneyim42 Zehraspl yiyorum içiyorum sola yatıyorum minnacık hareketler dün iyi gibiydi evvelki gün çok net değildi bugun de yine öyle elimde değil takıyorum 🤦♀️
Sevgi36 Benimkide uysal 38 hafta oldum şimdide 2-3 gün çok nadir his ettim hep kendine sıkıntı yapma bence 😊
Anneyim42 Sevgi36 Allah razı olsun cevap verdiğiniz için acaba kaç haftadan sonra hareket azalıyor yeri daraldığı için
Zeyneperva24_06 Anneyim42 korkularınızı çok iyi anlayabiliriz hepimiz aynı durumlardayız ben doğurdum ama hala korku bitmedi tam tersi biter sandim daha da artti sağlıklı güzel günlerini görelim insallah da işte bu da annelik napalım
cennetkokulum_ Canım elini karnına koyduğun zaman kipirdadigini hissediyorsan sıkıntı yok bu kadar kafaya takip hem kendini hem bebeğini strese sokma canım relax olmaya çalış Allaha sığın dua et hayırlı sağlıklı olsun yeter ki 🥰
Fundacanik Anneyim42 Rica ederim canm sen üzülme yinede bak ben çok üzülüyordüm simdi o zamanları arıyorum çünkü tekmesi bile agrıtıyor bence bu haftalarinin tadini çıkar cünkü zamanı gelince karnında halay çekecek😁
Anneyim42 Fundacanik ya çeksin ben ne acılar çektim onu tekme acisina da dayanırım yeter ki şu tedirginlik bitsin 😔
cennetkokulum_ Anneyim42 gün içerisinde yoruluyorsan dinleniyodur annesi çikolata ye su iç sol tarafına yatmayı dene bi de stres yapma işte ondan da hissedemiyosundur ama yine hissedemezsen için rahat etmesi için doktora gidersin ya da sağlık ocağında kalp atışını da dinlemek istiyorum diye de gidebilirsin