zehranurr neslican0644 benimde ikizlerim prematüre doğdu. Biri 2300 gr doğdu küveze girmedi ama 1800 gr doğanı 3 gün yatırdılar. 3 gün sonra ben çıkartmak istemiştim çünkü sadece mama ile besleniyordu başka bir şey yapmıyorlardı. Çok şükür şimdi tosun oldular biri 4,5 biri 5 kilo. Eve çıkardığında doktorların dediğine harfiyen uyarsan inşallah koca bi tosuncuk olur bebişin.
neslican0644 zehranurr aminn inşallahh çıksın da pamuklara sarıo sarmalarım yeter ki. Maşallah dizin bebeklerinize de rabbim uzun ömürler versin
Bitter7 Erken doğumlar sezeryan mı olmak zorunda suyun gelince veya açılma olunca normal doğum yapılmıyor mu acaba
neslican0644 Bitter7 benim ilk doğumumda sezeryandı bebek ters geldiği için mecbur 2.de sezeryan oldu. Erken doğumlarda eğer bebek ya da anne riske giriyorsa sezeryan yapıyorlar. Normal doğum yapan da illaki var ama aciliyet durumuna göre değişiyor.
Bitter7 neslican0644 anladım inşallah sezeruan gerektirmez korkuyorum 35 haftayım sancılarım var normal istiyorum 2.700 bebeğin kilosu ilerleme iyi aslında erken sancılar var ama
Baharozdemir Yaggmur ben de bursada yaşıyorum. Çift serkulajliyim ama erken dgm riskim yüksek. 30+1 im. Bebeginizi hangi hast küvezde acaba? Hast ve kuvez sorumlusundan memnun musunuz? Onu sormak istedim. Rabbim bebeginize şifa versin tez zmnda kucagıniza alın ins.
Yaggmur Baharozdemir pembe mavi hastanesinde doğumu yaptım bebeğim de orda küvezde bir aydır . Yenidoğan bakım ünitesi Bursa da en iyi Acıbadem ve pembe mavi demişti doktorum 30 haftadan önce doğum olursa ikisinden birisini seç demişti bana . Küvez ortamı ve bakımı çok iyi kesinlikle hemşireler çok titizler çok alakalılar çocuk doktoru da çok iyi . Bursadaysanız ve Allah korusun ama olur da erken doğumunuz olcak olursa kesinlikle tavsiye ederim pembe maviyi . Birde sadece kadın doğum ve çocuk için olan bi hastane başka birimler olmadığı için diğer hastaneler gibi fazla insan sirkülasyonu da yok . Amin sağolun 🙏
Baharozdemir Yaggmur çok teşekkür ediyorum. Aral bey mi sizin de dr unuzda? Şu an 30 artidayim. Dr um da aynı sizin dr gibi pembe maviyi önerdi küvezı ve sorumlusu iyi diye bir de orayla medicanayla jimerle anlaşması var sadece. Hakkımızda hayırlısı olsun bebeginize sagsalim kavuşun ins
Yaggmur Baharozdemir yok benim doktorum Jinemed kliniğinden Murat Erdemir di . Zamanında doğum olursa istediğin hastaneyi seç demişti ama erken doğum olursa başka hastaneleri ben kabul etmem demişti çünkü küvez olanakları yetersiz miş diğerlerinin . Doğum sonrasında da memnun kaldım hastaneden hemşireler çok ilgiliydi . Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun Allah zamanında doğum nasip etsin . Amin sağolun
BirPatiSever GbGb arkadaşım 30. Haftada üçüz doğum yaptı. Bebekler 1000, 1100, 1200 gr dı. 2 tanesi 1 ay diğeri 1 buçuk ay küvezde kaldı. Şimdi kocaman oldular 🧿inşallah siz de sağlıkla kavuşun🙏