Beratalpinannesii Bisaniye hiç ekşime yanma olmadi babasının saçlar fırça benim desen tarak kaybolur içinde e bu bebek kel.mi olcak şimdi 😄😄😄🤔
Bisaniye Beratalpinannesii genetik olarak mümkün görünmüyor ama bilim ne anlar ki 😂 ekşimiyosa saçı çıkmamıştır 😂
Yasemen İnanmak istemiyorum ama elimde de değil Gül koklardan leke olur derler ilk ayımda kokladım hala da aklımda ama herşey Allahtan içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Beratalpinannesii Bide şey var saçımı boyarsan bebek turuncu saçlı olurmus kaynanam dediydi altısı saçımı boyamış bebekleri turuncuymus yahu o genetiktir böyle şey olur mu diyorum ama dinletemedim pes ettim doğumdan sonra boyatcam artık farklı bi renk saçı olursa benden bilecekler çünkü 😄😄😄
Hannah Vuslat61 bir yerde okumuştum Çinli kadınlar hamile kaldıklarını öğrendiklerinde saçlarını kestirirlermiş ki vücut saçı değil bebeği beslesin diye ve en uzun yaşayan ırklardan biri de onlar demek ki ömür falan kısalmıyor 🧐
Beyza12344 minik18 cilek seftali de yedim et de doğradım bebegim in hiç bir yerinde doğum lekesi yok inanmayın böyle seyler e vucudu tuylu de degil cunku haftasını doldurdu
deletedmom351 minik18 bu dediklerinin hepsini yaptım oğlumda hiçbir şey çıkmadı aklına getirme böyle şeyler