Drngrkm Ezgi14 biz kullanıyoruz canım, çok da memnunuz. Oğlumuz 2 aylık olmak üzere hiç sıkıntı yaşamadık.
Frida Ne olduğunu bilmiyorum ben mesela o yüzden yorum yapamıyorum. Ama kaynana vs. hepimizin yaşadığı genel sorunlar olunca yorum yapmak daha kolay oluyo öyle düşünmeyin 😊
Drngrkm Ezgi14 kasası beyaz kendi mavi olanını kullanıyoruz gören rengine bayılıyor. Evet gayet kullanışlı, bizim bagajımız biraz küçük dolayısıyla kapanması tam da bizim istediğimiz gibi.
Ezgi14 Drngrkm teşekkür ederim koca forumda bir siz kullaniyorsunuz birde ben alicam sanirim cunku 😂😂
blackberry118 Ben de arastiriyorum agir mi acaba ? Casual sonic, joie litetrax 4 ve prego quattro dan hangisi daha kullanisli olur karar veremiyorum. Kolay katlanmasi hafif olmasi benim icin onemli ama ayni zamanda uzun omurlu olmasi da onemli. Dogumdan itobaren tek bir araba almak istiyorum. Snra bastona para vermeye gerek kalmasin istiyorum ama secmek cok zor.
Ezgi14 blackberry118 kesinlikle.. Ben sunny baby baby2go prego baktim . icime prego sindi. Kotu bir yorumda yok hakkinda. Ama cok detayli seylerde yazmiyor internette