iki_tospik_annesii GAMSSE Adetim 3 gün geçmişti kan değerim 1124 çıkmıştı şaun 28 haftalığım oglum olucak
Calisananne25 GAMSSE çok yüksek çıkmış maşallah çoğul olabilir herhalde bilemedim🤭ben 4-5 günlük bir gecikmeden sonra öğrendim 249du ilk beta
Alp52 @GAMSSE bende adetim 6 gün geçince kan verdim 1251 çıktı 1 hafta sonra 9678 olmuştu bence değerin güzel
mervecetinnnnn Rekor bende heralde hcg 11 ken öğrendim 😂 çokk bekledim kalbini duyabilmek için bu kadar erken öğrenmek de sıkıntılıymış aman :) Çok şükür bugün cinsiyetimizi öğrendik çok mutluyum 😂 sağlıkla kavuşalımmmmm ❤️❤️❤️❤️
mervecetinnnnn GAMSSE haf Benim de hcg değerim olması gerekenden fazla yükseliyordu. Doktorum ikiz olabilir dedi ama keseyi görmeden böyle bi tahmin yürütmek ne kadar doğru bilemiyorum :) bi tane göründü sonra 😅 bence kese göründükten sonra kesinleşir. Gönlünüze göre olsun herşey 🥰
MehmetDeniz GAMSSE 10.000 idi. 7 haftalık hamileymisim öyle dedi doktor bn hiç farketmedim hamile olduğumu. Şans eseri ôgrendik. Çünkü ilk gebeligimdeki blirtilerimin hiç biri yoktu.