Tgbsklli 6+0 günlüğüm bebek gebelik kesesinde ne zaman görünür kalp atışı ne zaman duyulur? Bugün sabah çok az kanamam oldu hastaneye gittik rahimde kanama var dediler
nuriyedemir Tgbsklli 5 haftalıkta kese gördüm 6 haftalıkken kalp atışını dinledim canım ben 6 olduğuna eminmisin
Kamileeee Tgbsklli bende 6+0 da doktora gittim kahverengi lekeden dolayı progesteron verdi kalp atışı duyulması kese de bebek de görülmedi ama doktor sıkıntı yok dedi beklemek de fayda var 8. Haftaya kadar zamanı var sanırım
MihrimahVeAnnesi Tgbsklli 9-10 haftaya kadar duyulmayabiliyor kalp atışı sabırla bekleyin inşallah duyarsınız size tavsiyem hemen pes etmeyin 9 haftaya kadar bekleyin çevremde o kadar çok var ki 9 haftalık iken kalp atışı duyan . İnşallah sizde duyarsınız ❤️
Tgbsklli nuriyedemir evet bugün ultrasonda da öyle çıktı takibe aldılar bir hafta sonra tekrar gideceğim ama doktorum olumsuz konuştu ama forumdaki benzer olayları incelediğimde 8. Haftaya kadar umudu kaybetmemek gerek diyorlar çok üzüldüm 😞😞
Ebru1908 5haftalıkken keseyi gördüm 6+2 de kalp atışı duydum ama herkes de böyle olacak diye bir şey yok 8. Haftaya kadar kalp atışı duyulmaması gayet normal
Kamileeee Tgbsklli benim ilk gebeliğin Mol gebelikten dolayı sonlandırıldı şimdi yine aynısı olucak diye çok panik olduğum için belki beni rahatlatmak istemiştir bilmiyorum bende açıkcası
Umut_hep-var Bu gün aynı şey benimde başıma geldi kese düzensiz rahimde kanama var dedi kalp atışı duyulmadı Allah’tan ümit kesilmez ümit hep var insllah guzel haberler alırız
Tgbsklli MihrimahVeAnnesi çok teşekkür ederim sabahtan beri öyle kötüyüm ki inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin 😢😢
MihrimahVeAnnesi Tgbsklli Kendinizi böyle hırpalarsanız kötüyü çağırmış olursunuz . Bol bol dua edin her şey gönlünüzce olsun inşallah ❤️