Hemsireanne7979 Geldiim 38 haftayaa artik sonlara geldim başindan beri takipli oldugum doktorumdayim ozel bir hastane benim doktorum da hep gece nobetci aksamlari oluyor randevularimda hep gunduzleri yok çünkü. Benim şikayetci oldugum konu baslarda cok iyiydi herseyi anlatiyor soyluyordu o kadar yogun olmasina ragmen dün gece hafif sızı hissettim bir kac kez ilk grbeligim birde bilmiyorum sonucta hicbisey gittim acile bana sikayetimi sordu anlaattim anlayamadim ayirt edemedim agriyi bu yuzden grldim dedim bana daha muayene etmeden diyorki eşin gece mi calisiyor gec geldigim icin evet dedim bu saatlerde gelmeyin diyor yogunluktan vs de degil hani kapi bomboss uyumak icin gece bu sekilde diyor sonucta kimse gecenin bir saati hastaneye gitmez vardir bir nedeni ki zaten babasinin hayrina bakmiyor muayene parasi veriyoruz o kadar sanki evine davetsiz bir misafir gelmis gibi muamele yapti hizlica apar topar aceleyle bakti 1 cm aciklik var dedi ilk sonra var gibi sonra yok dedi kafami karman corman yapti idrar kan istedi verdim sabaha kadar bekledim cikmasini sonuc ciktiginda nobetten cikmisti bir sonra ki nöbette geldigi gunu beklemek zorundayim sonuclarimi atmak icin iletisim no istiyorum veya acil bir durum icin onu da vermiyor zamanim da azaldi doktor degistirmem hic bir anlam ifade etmeyecek bunu da biliyorum şaşirim kaldim resmen
Nisann26 Hemsireanne7979 Hiçbir şey için geç değil eğer problemli bi doktorsa acilen bir doktor bulun kendinize. Geçmiş bütün muayenede ki bilgileri kendisine aktarın. En. azından güvenebileceğiniz iyi bir doktor olsun
dakpinar- Hemsireanne7979 neden geç olsun ki hemen yeni doktor bulup pat pat pat bütün hamileliğinizi anlatırsınız , kontrolünü de yapar mis gibi. Ben de 32. Haftamda degıstırdım ilgisiz alakasızlara yedirecek param yok . Haftanız ileri ama bana göre geç degıl içinizin rahat olması her şeyden önemli 🥰❤️
Karellll Hemsireanne7979 hangi hastane doktorunun ismi ne canım benım gebelığımın başında yaşadım senin gibi degıştırdım hemen doktoru
Aselinkooo Şimdiye kadar iyiyse belki bişeye kafası takılmıltır modu yoktur. Yada yoğundur o an gerçekten. Bakımı ilgisi iyiyse zaten az kalmış devam edin. Ama soğuduysanız da başka doktora geçin. Sonuçlar için de öyle ilgisiz tepkisiz kalırsa ona göre karar verin
Hemsireanne7979 Aselinkooo ilk haftalarda iyiydi bu 1 2 aydir cok ilgisiz ben sormazsam asla hicbirsey soylemiyor bile esimde laf ediyor bu nasil doktor baska doktor mu bulamadin diye gercekten aşiri sogudum doktordan bekliyecegim yarin gece sonuclarimi gostermeye gideyim ona gore hareket edecegim
Mimik Cok az kalmis bu saayten sonra bence de degistirme, icine sinen bir doktor bulman cok uzun surecek, kendimden biliyorum bissuru doktor degistirdim… Isinde iyiymis ki bunca ay ona gidiyorsun… bosver, devam et…
Hemsireanne7979 dakpinar- kesinlikle evet sonuclarimi yarin gostermeye gideyim davranisina gore birakacagim zaten dogum korkularim var daha da moralimi dusuruyor
Aselinkooo Hemsireanne7979 yani ama zamanda az kalmış önemli olan işinde iyi olması Başka doktora gidip içine sindirene kadar doğum Gelicek iyi düşün ona göre karar ver canım doktoruna da söyleyebilirsin. O anlatmıyorsa sen ısrarla sor
Karellll Hemsireanne7979 benimde istanbulda madical goptaki aynı problemi yaşadım cok sıkıntılı gectı başta gebeliğim numarasını vermıyordu gece mesaideydi instegramdan yazıyordum son çare cvp vermıyordu bu yüzden değiştirdim hemen
Hemsireanne7979 Karellll baskalarin doktoruna bakiyorum surekli iletisim halindeler ben o iletisimi kursmiyorum asla
Karellll Hemsireanne7979 şuanki doktorum cok iyi maşallah yazdığım gibi aradığımız gibi cevap verir her zaman gerçekten doktorla iletişim cok önemli
Trkmncnnt Hangi ildesin canım. Bence de değiştir doktoru çünkü önemli olan asıl konu senin doğumun çaplı bı arastirma yap derim. Ben mersindeyim aynı durumu seninn kdr geç olmasa da bende yaşadım ve değiştirdim şuna çok çok memnunum doktorumdan çokta anaç bir insan kendisi. Önce senin kafa olarak rahatlaman lazım buda doktorun elinde. Kaldı ki sana hayrına bakar gibi davranmaması gerek