Bush kizlaaaarrrr ben gbi olan war miiii 😒 gece odaya gecinnce biseyler arayip dururyorum 😒 cekirdek olsun aburcubur olsun cikolata olsun yiyorum snra yatiyorum 😒 kilolu basladim zaten bu yola gderek de katlancam sanirim ama durduramiyorum da 😒
Rumeysaozcan Bush bende cips çikolata çok yemeye başladım bu aralar ama bende kilo yapmıyor sende yapıyorsa çok yememelisin
Pinaryyim Bush canım cok istiyo ama almıyo eşim bnde yarım agız al diyorm oda almayınca yemiyorm malesef doktorum kesinlikle yememem gerketigini bastıra bastıra söyleyince eşim devreye griyo artık 😊 İyide oluyo yememiş oluyorm🙂
Pinaryyim Bush kiloya beslenmeye önem veren bir doktor gttigimde illaki soruyor yememeyi tercih ediyrm bnde 😏
Bush Pinaryyim her dokttor dikkat ediyo bebisim de walla ben durduramiyorum kendimi ya 😒 esime al gel diyorum surekli 😒 simdiye kadr kilo almadik 2o haftaligiz 😒 bundan snra aliriz ama insallah cok almayiz 😒😊
Pinaryyim Bush inşallah bnde 3kilo aldım 18haftalıgım son iki haftada 2kilo aldım sadece normal beslenmeme ragmen doktor randevuma daaha var bakalıö kaç kilo olcam ozmana kadar 🙂
Temmuzz Ya ben de neredeyse her gün bir büyük tablet çikolata yiyorum sonradan vicdan azabı cekiyorum ama o an dırduramıyorum kendimi😞