Linaebser İnşallah değildir ama bakmakta fayda var bebek idrar kesenin üstünde de hareket edebilir o zamanda tutamayabilirsin umarım herşey yolundadır bunda utanılacak bişey yok hele kş bebeğin sağlığı içinse hiç utanma 😐
drmsgl dilek6 doktor ne dedi durum neymiş? Bebeğe zarar verecek bir şey yok inşallah🤲🏻 Rabbim acil şifalar versin
dilek6 2-prensesannesiii Breezy35 drmsgl Breezy35 Yenianneadayi2208 Alp52 ogrencianne35 Merve_0109 Seymaben hastanedeyim kızlar yatışımı verdiler biri gidip öbürü geliyor kendi doktorum geliyormuş pek birşey söylemediler serum takıldı iğne vuruldu moralim bozuk doğru düzgün birşey diyen yok uyumaya çalış diyorlar lütfen dua edin 🙏
Breezy35 Benim de o haftalarda gelmişti acile gitmiştim gitmenizi öneririm ne olacağı belli olmayabiliyor idrar da kaçırıyor olabilirsiniz sulu akıntı da olabilir amniyotik sıvıdan da geliyor olabilir Allah korusun
Merve_0109 drmsgl bende daha yeni gördüm postu bende endişe etim İnşallah kötü birşey yoktur Rabb’im yavrusunu ona bağışlar 🤲🤲🤲
Breezy35 dilek6 Allah’ın izniyle bişey yoktur lütfen gönlünüzü ferah tutun bebek de hissediyor stresini
Yenianneadayi2208 dilek6 enfeksiyon kaynaklı bir durumda olabilir ama sakın bekleme.Acilen doktora görün derim.Su sızıntısı varsa müdahale gerekebilir.Çoo geçmiş olsun
Alp52 @dilek6 o haftada suyunun gelmesi çok riskli bence hemen hastaneye git hiç bekleme bebeği riske atıyorsun
ogrencianne35 dilek6 yani idrar değil eminsiniz buradan fikir alana kadar doktora gidin burdan size kimse bir tedavi uygulayamaz sizi muayene edemez
Zehraspl dilek6 canim hemen git acile idrar olamaz buyuk ihtimalle suyun siziyo bebek susuz kalmasin daha kotu o zaman benim eltimde bilememis yazik cocugun suyu azalmis dogumdan sonra hastanede yatti cocuk 40 gun sende hemen git acile
ktnzehra49 dilek6 size bişey söylemediler mi neden yatış yaptılar keşke ilk günden idrar vs olmadığını anladığınızda gitseydiniz inşallah kötü bişey yoktur hayırlı haberlerle inşallah
Yenianneadayi2208 dilek6 Rabbim şifanızı versin , Moral bozmayın belki korkulacak bir durum değildir.Önce doktorunuz bir görsün sizi , bakalım ne diyecek..Sakin olun lütfen ve iyi düşünün 😊
dilek6 Merve_0109 yavuzhan1707 Seymaben ktnzehra49 Uyumsuzzz Alp52 19 hafta ve 21 hafta en hassas dönemlermiş bu süreç su artışı ve azalışı oluyormuş iyi düşün dedi ilk önlemleri aldık uzan dinlen dedi ikinci bi serum gelip taktılar bebek için ve su dengem olsun diye taktığını söyledi birazda korkutmamak için eksik söylüyorlar sanırım bu gece burdasın kontrollerini yapıcaz yarın duruma göre evde dinlenmeye devam edersn dedi 😔
Uyumsuzzz Bebeğin suyu geliyor muhtemelen korkmayın inşallah düzelir tez zamanda Allah yardimcınız olsun
Alp52 @dilek6 rabbim yanında olsun canım korkma sakin olmaya çalış dua et ayet el kürsi oku Allahım bebeginide senide korusun inşallah güzel haberlerini bekliyor olucaz