Bfduam gulnurkrms ne heyecanlı o bekleyişler,benimde bat yarın yumurtlamamın 13.günü, idar testi negatif.
gulnurkrms Bfduam rabbim tez vakitte hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsin size ve isteyen herkese inslalh 🕊️🤲
eecemce Bfduam yaşım 29 🙈 annem 34 yaşında menapoza girdiği için genetik olarak takipte kal demişti doktor 1 yıl olcak evliyim arada gecikmeler oluyordu hormon testi yaptırmaya gitmiştim 😂
eecemce Bfduam hormon testi yapmadı hamilelik testi yapalım ona göre reglin 2. günü hormon testi yaparız dedi ama ultrasonda görmüş zaten 🙈 beta da 1400 çıktı sonra 🥰
Bfduam eecemce iykide gerek kalmamış, yapılsaydı belkide iyi çıkmayacaktı boşuna canını sıkacak ton vardır bi hayr:) Ya nasıl anlamadın beyan o kadar yükselen hamile olduğunu, belirti vs olmadı mı:)
Alparslaninannesii songulshn ben bu ay çok hızlı nefes alıp veriyorum ve nabzım 100 civarı atıyor acaba ihtimal varmı normalde 70-80 atardı
eecemce Bfduam hiç anlamadım ya o kadar beklemiyordum ki kalıcı makyajdan lazere kadar yaptırdım saçımı boyattım brezilya fönü yaptırdım en son dövme yaptıracaktım iptal oldu tesadüfen 🙈
Bfduam eecemce sağlığın için minik ufak bi adım atmış:) dövme bıraz sıkıntılı, Brezilya fönü yıkandığında ne kadar dayanıyor? İnş ikinciside böyle sürpriz olur uğraşmadan yorulmadan:)
Alparslaninannesii songulshn adetime 6 gün var ve bugün yaptım hiç görünmüyor ama yeri belli ben görüyorum da resimde çıkmıyor bilmiyorum of inşallah vardir
songulshn Alparslaninannesii benimde son 4 gün kala öyleydi canım kaldıkça yeri daha belli oldu o gün kan verdim 8 çıkmisti
Demet_akman Bfduam yok duzenli adet olmuyordum emzirirken oyle olur demisti doktor o yuzden hic anlamadim cok uyuyordum koku hassasiyetim artmisti ama hic konduramadim emziriyorum diye dedim hep ne zaman sudan midem bulandi o zaman dedim bu iste bir sey var🤨
Bfduam Demet_akman su hatta ekmek bile kokar, salça, soğan özellikle hiç tahammül edemezdim. Süt korur derler ama kalınıyor güvenilmez.
krts02bst Spora başlayalı 10 gün olmuştu , şiddetli kasık ağırlarım vardı spordan dolayı olduğunu düşündüm hatta ağrıdan gidemedim bi kaç gün. Adetime 5 gün kala şüphelendim ve erken gebelik testi yaptığımda çift çizgi çıktı zaten
songulshn Anne88 90 çıkmisti canim bilekten yapmıştım hatta internette yaz canım nabız testi felan diye orda daha detaylı var
Merve_0109 Cerensultan addet gecikmesi yoksa yok belim ağrıdı yok başım döndü anlamadım öyle sadece addet olacak gibi sancı oluyordu 15 günün sonunda test yaptım pozitif sonuç aldım ilk hamileliğim
eecemce Bfduam 6 ayda bir yaptırıyorum tamamen düz kalmasa da deli kıvırcığımı önlüyor 🥰 dövmeci de Allah yüzüne bakmış da iptal oldu dedi 😀♥️ İnşallah uğraştırmaz diğeri de 🥰