Sevgi0147 Cerensultan canım hamilelik istediğin için psikolikmen olabilir bu migde bulantısı hemen çıkmaz diye biliyorum
Cerensultan Sevgi0147 eşim istiyor aslında ben beklemiyordum yani olursa olur olmazsa olmaz modundayim ama bakalım nasip
kemalim01 Cerensultan Allah bağışlasın size benim de var bir tane kardeş İstiyor çok.3 ay önce bir düşüğüm oldu rabbim nasip ederse tekrar istiyorum bebek çokta yaşımız geçmeden hayırlısı diyelim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Cerensultan kemalim01 benimki 22 aylık ama sakın bı çocuk bakalım nasip ya herşey geçmiş olsun ve Allah bağışlasın gönlünüzce olsun hersey
Seross10 Cerensultan yumurtlama testinde farkettim erken gebelik testi yaptım ve aynı gün kan verdim çıktı. Ama adetim geciktiği halde ihtimal vermemiştim göğüs hassasiyeti kasık bel ağrısı çok şiddetli oldu
Demet_akman Cerensultan anlamadim ya 11+2 de ogrendim aksam su ictim midem bulandi işkillendim sabahta esime dedim simitle gebelik testi al gel hadi falan dedi sonra almis oglen oglani uyutunca hadi bi yapayim dedim o da ne cift cizgi hemen doktora gittim ellerini ayaklarini oynatiyor kocaman olmus yavrum
Cerensultan Demet_akman bende böyle 5 aylıkken flannogrenmek isterdim ama diğer hamililigmde 9 ay boyunca kustum kusma ve bulantı var ooyuzden iskilneiyorum ama bilemiyorumda
Bfduam ozmus dolgunluk, hassasiyet gibi mi nasıl açar mısın? Demet_akman adet mi oldun düzenli ki anlayamadın?
Minmin Cerensultan idrar testim çok belirsizdi kan verdim regl olacağım gün 19 ile öğrendim şuan 6+6’yız 🌸
mhdmraa Cerensultan yumurtlama gününden sonra kasıklarımda ağrı oluyordu adetime 5 gün kala ağrı adet ağrısına dönüştü adet olcam sandım ama test yaptım pozitif çıktı sonrasında baya bir zaman adet ağrısı yaşadım
Cerensultan mhdmraa bende ara sıra vuruyor öyle şuan duzeldim ama midem hala yaniyor bekliyorum dhaa var adet günüme bakalim
songulshn Symsyl normalde kadınların nabzı dakikada 60 civarı atarmis canım ama hamile kaldıktan sonra bu sayı 90 civarı oluyor
Cerensultan Demet_akman Demet_akman almaya alirimda yani bilemedim sidmi 22 sinde adet oldum çıkmazsa yada ne bielyim
majestic05 adet olmam gereken günün gecesinde rüya gördüm test yapıyordum pozitif çıkıyordu bide birkaç gün öncesinden kokuhassasiyetim vardı. sabah test yaptım pozitif çıktı öğlen kan verdim ve betahcg yükselmiş ve gebeymişim 😍