Happy_001 Nurayselvii bizim sadece kafası var 🤦♀️🤦♀️🤦♀️doktor bana dogru duzgun resim wermıyo 🤦♀️🤦♀️
Damlasu_23 Nurayselvii benim yol ya detaylı doktorum da istemedi hiç görmedim kızımı son 44 gün doğunca görecem Rabbimin izniyle 🙄
Happy_001 Nurayselvii bnde doktorumu degıstırdım bakalım bu hafta ne Olcak canım 22 haftalık beri hiç yuzumuz yok 🤦♀️
_yagmurcuum_ 33 haftalık halimiz salı günü yeni halini göreceğiz merakla bekliyorum gözler aynı ben dudak burun baba 😍❤️
Nurayselvii Damlasu_23 doktordan doktora değişiyor kuzum kimi doktor fazla ilgilenmiyor uğraşmıyor ben yeni başladım bu hastaneye hemen doktorum babası cek renkli göstercem dedi 😁🤣🙈
_yagmurcuum_ Nurayselvii ya orası öylede aileler hep artık ne doğacağını da biliyoruz eskiden süpriz oluyordu felan diyor 😂
Nurayselvii Nur-ipek googleye happy mom fotoğraf yükleme yz ilk çıkana tıkla sonra linke gir yükle aşağı indirip linki kopyalayıp buraya yapıştır canm
svl0787 Nurayselvii ya maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah🙏🏻 benim de tam 34+5 bugün ama biz göremedik yüzünü bir türlü göstermiyor kızım doktorumuz her kontrolde uğraşıyo doğunca görücez galiba biz ☺️☺️
Nurayselvii svl0787 benim ki direk gösterdi çok hareketli olmasına rağmen ins sende görürsün canım benim 😄💕