Raaana Slm kızlar ben iki düşük yaşadım bir kere ilaç yoluyla düşük yaptım sonrasında hemen hamile kaldım ikincide kürtaj oldum ve hamile kalamadım hala acaba rahim filmimi cektirsem tecrübelerinize ihtiyacım var ☺️
Seherdmrkl Raaana çok geçmiş olsun. Ben de bir kürtaj yaşadım. kürtajin üstünden ne kadar süre geçti olmuyor die düşünmeyin belki sizin için hayırlıdır böylesi belki rahim toparlamamis hamile kalmaya hazır değildir belki
Mouradi Raaana Onu dr öneriyor galiba, ablamda düşükten sonra rahim filmi çekilmişti Şükür bi problem yoktu,çekildiği ay hamile kalmışdı.
Rina Raaana Rahim filmi mutlaka çektirin. Bende de kürtaj sonrası yapışıklık olmuş. Bir de sağ tüpüm tıkanmış. Rahim filmi çekerken sağ tüpü açtılar fakat yapışıklık için histeroskopi oldum.
Raaana gunesligun rabbim bidaha yasatmasın inşallah üzülme canım hepimizin aynı sorunlarla karsı karşıya kalıyoruz
Didikom Raaana Bende 2 kürtaj oldum rahim filmi çekildim rahim şekil bozukluğum varmış histeroskopi oldum. Olmanın faydası var canım bence
Blossom00 Rina merhaba bende kürtaj oldum nasıl anladınız yapışıklık olduğunu adetten anlaşılıyormuş doğru mu az olduğu için sizinde mi öyleydi?
Rina Blossom00 Ben tekrar hamile kalmadan testler yapılsın istemiştim rahim filminde ortaya çıktı. Adetimde azalma vs de yoktu hatta.
Blossom00 Rina Anladım teşekkür ederim benimde kürtajdan sonra ilk adetim 1 günde çok azcık geldi ve devamı yoktu doktor 2. Adetin de aynı olursa histeroskopi yaparız dedi yapışıklık olma ihtimali olduğu için çok endişeleniyorum
Rina Blossom00 Gerekirse de histeroskopiden korkmayın. Ben geçen hafta oldum. Basit bir işlem. Aslında öncesinde genelde rahim filmi öneriliyor bir sorun varsa histeroskopiye başvuruluyor ama doktorunuz histeroskopi ile detaylı ne var ne yok görmek istedi belki de. Bir sorun varsa hızlıca müdahale etmeyi düşünüyordur.
Blossom00 Rina evet galiba dediğiniz gibi detaylı bakmak istiyor çünkü kürtaj kanamasıda yaşamadım adetimde düzgün gelmedi bir terslik var ama inşallah yinede diğer adetim düzgün gelir gelmezsede histeroskopi yaptırırım rahatlattınız bir nebze sağolun
Rina Blossom00 Ne demek. Allah çözümü olmayan dert vermesin. Tabii ki bunları da yaşamasak iyiydi ama yapacak bir şey yok. Devamı iyi olsun🙏🏻🍀