CansuDefne07 2melekannesi_ ıslak mendil ve kağıt havlu koydum yazmayı unutmuşum 😊 süt yapan çaylarda var onlardan da koyulabilir aslında
cinardefnemoms 2melekannesi_ hastane ortamına yeterince yerleşmiş oluyoruz ya göğüs pompası kendimize ait olsun 😂
2melekannesi_ cinardefnemoms tercih tabii ben şahsen hastane çantamı çok doldurmak istemiyorum ne kadar az eşya dönüşte o kadar rahat ederim diye düşünüyorum ☺️
cinardefnemoms 2melekannesi_ Aynen tercih meselesi o kadar şeyi koyarken bı pompada konulur yani bence 🥰
-Melek CansuDefne07 ıslak mendil yenidoğan, kaşık süt gelmezse mamayı yedirmek için yada biberon ,tek kullanımlık alt açma bezleri ,emzirme çayı ,fazladan önlük eldiven şapka bunlarıda eklersen olar bence
CansuDefne07 -Melek Onluk şapka ve eldiven zaten hastane çıkışlarında var ya yeter gibi geldi bana. Süt gelmeme durumunda ev yakın zaten eşim gelip alır çok abartmayayim diyorum 😄
BernaUludag78 CansuDefne07 Hastanelerde süt sağma odaları oluyor genelde. Odada pompa oluyor çok zor durumda gidip sağabilirsiniz.
KUBRA3468 CansuDefne07 emzik ve biberon da koy canım belki lazım olur sütun gelmezse mama vermek için hemşireler biberon ister
KUBRA3468 CansuDefne07 kendiniz için yelek patik falan koy canım bide hastaneden çıkarken giyeceğin kıyafet koy canım.
BernaUludag78 CansuDefne07 Ben depend almıştım. Sezeryan oldum. Hemşiremiydi ebemiydi o kafayla hiç hatırlamıyorum fakat bana tavsiye etmediklerini ve ped almam gerektiğini söylemişti. Yinede sizin kararınızz 😊
CansuDefne07 BernaUludag78 himm ben normal doğum istiyorum ama son anda ne olur ne olmaz tabi koyayım 2 tane ped yinede
busra_080421 CansuDefne07 göğüs pompası, biberon, göğüs ucu kremi, kendinize çorap benim gözüme çarpan eksik bunlar var sanki ama siz ihtiyaciniza göre karar verirsiniz 🤗
Aysegul354 Melos1 ben aldım ama gelmicek diye değil 😀 bir göğüsumden emerken diger göğüsumdekiler boşa gitmesin akmasin diye😀😀 nasil kendimi inandirdiysam bol bol sütüm olcak diye😀
demethanim CansuDefne07 emzik biberon süt pompası süt torbası pişik kremi alt açma örtüsü eksik gibi sanırım 😊
Hayal_et07 CansuDefne07 evet kesinlikle mama, biberon, sağma pompası istemiyor bazı doktorlar. Mümkün olduğunca tene temas ettiriyorlar. Aksi bir durum okursa hastane veriyormuş zaten 😊
Ceyda12 CansuDefne07 benimde böyle ekstra poşet koyun kirlileri koymak için iyi olur dediler bana ben koydum iki üç tane