gokcekubra Melistosum Katlanabilir küvet tasviye ederim katlayıp camasir sepetine koydum incecik hiç yer kaplamiyor şimdi 2. Kizima da kullanacağım. Büyük kızım 3 yasinda hala yazın içini doldurup top atıp öyle de yıkıyorum cok eğleniyor!
Deletedmom_33 Melistosum Annemler yigenlerimi onda yikamisti sorun olmuyor sade kolunda tuttuyordu o biraz kilo aldıklarında kolu yoruyor o kadar
gulsimay Ben katlanan sepetten aldım katlanan küvet ile aynı boyda diye evimde çamaşır sepet ihtiyacım vardi şimdilik böyle kullanıyorum çocuk doğduğunda küvet olarak kullanırım 🙈 hem kuvetlerden daha uyguna aldım
Melistosum Deletedmom15262 hahaha haklısın kuzum ama geçmişe dönüyoruz hani geçmişte giyelen şeyler moda oluyor ya bizimki de o hesap olsun Viral olur belki ama zaten ben çocuğumu yıkarken falan öyle selfie falan çekmem o tiplerden değilim 😀🌺💓
Deletedmom15262 Melistosum sağlıkla doğsun bolbol selfili fotolarla anılarınız bol olsun ağız tadıyla insallah🌸🥰💓🧿
Cansel22 Melistosum en güzel biliyomusun ben ilk bebeğimi hep legende yıkadım ikinciye hamileyim ve küvet faln almıycam yine
35lavanta Melistosum ben işk küvet almıştım annem 1 hafta bizde kaldı annemle yıkadım tabi birimiz tuttu birimiz su döktü ee annem gidince iş başa düştü dedim bu küvette olcak iş değil benim lavobom çok müsait küvet gibi zaten bi güzel sirkeyle karbonatla temizledim sonrada ince örtülerden serdim suyuda ayarladım ay bir rahat oldu bir rahat 7 aya kadar öyle yıkadım kızımı 😂😂😂 Sonra küvete geçtik kışın çok iyi oluyor sıcak suyla dolduruyosun üşümüyor yazın zaten şip şak ama katlanır olanlar var onlaro tercih edebilirsin. Yinede leğenden bir farkı yok tek fark tıpası var su dökmek rahat 😂
Melistosum Heyt be aramizda ne cok legenciler varmış gerçekten sevindim 🥰😀🤟💓 malum burda şu tipler çok aay olurmuymus 1 kere yaşayacaksın o duyguyu çocuğun herşeyi tam olsun bla bla bla heralde yoruma bu tipler gelir dedim ama şükür benm kafadanlar geldi 😁
Mom54544 Rainbow0126 Ya tabi orası öyle çok haklısınız amaa biz daha alışamadık daha çok minik 30 günlük oldu bugün eşimde bende korkuyoruz halen hep annemle yıkadık bizdeyken bu sefer de babam çok hevesledi yıkayalım mi diyince ses etmedim
Esmakorkmaz Melistosum beraber duşa girsenizee🤓🤓 ten tene temas için de zaten anne baba birlikte duşa girmelerini öneriliyorlar bebek için. Hem duştan korkmaz sizinle güvende olur hem de çok güzel vakit geçirmiş olursunuz doğumdan sonra kesinlikle deneyeceğim ilk şey olacak🥰🥰
Busra2013 Melistosum he ole yap bız kuvetlerdemı buyuduk sankı soba yanında legenlerde yıkanıoduk saglıklıyız temızız guzelız 😂😂😂😂
saykoogg Melistosum öf evet ya ben bi heves gittim aldım takım halinde daha bebek gelmeden küvet kapladı heryeri özenipte almamak lazımmış gerçekten leğen en iyisi aldığıma pişmanım tek tesellim ucuz aldım diyorum geçiyorum ama almasaydım daha iyiydi tabi 😫