Busrainmakcpnr Selam anneler . Doktor kontrolünde bebeğin eşinin aşağıda olduğunu söyledi hiç hamileliğinde başına gelen var mı .normal doğum riskini dusuruyormus .28.haftaya kadar plesanta çıkabilir dedi çıkan var mı .şuan 24.haftalik gebeyim
BaharAkarakurt-2010 Busrainmakcpnr merhaba canım benimde öyleydi ama dediğin haftalarda yukarı çıkıyor bu normal birşey ilişki yasak demişti doktorum biraz dikkat et inşallah bir sıkıntı olmaz
SgeceC Busrainmakcpnr merhaba çoğu anneninki 30. Haftaya kadar çıkıyor suan icin daha vakit var ama örneğin benim gibi plasenta tamamen aşağıda olarak dogum yapacaklar icin ihtimal olsa dahi ne oluyor anlatayim normal değil sezeryan oluyorsunuz ameliyatta kan takviyesi gerekebilir hepsi bu yani endise etmeyin korkmayin işinin ehli bir doktor için hic riskli bir durum yok. Sizin yapmanız yada yapmamaniz gerekenler ile ilgili bilgi verdimi doktorunuz
Busrainmakcpnr SgeceC Evet verdi ama normal istiyordum dua edin benimki insAllah çıkar 28.haftama kadar 🤲🧿
SgeceC Busrainmakcpnr insallah çıkar bende normale cok hazırlamıştım kendimi ama diyorum evlat boyle gelmek istiyormuş demekki cikmazsada takmayin kafanıza ama bence duzelicek😊