Busrayrc Kızlar ben 8. Haftama girdim doktor bana prilam vermişti ama gram fayda etmedi şu an zofer kullanıyorum çok iyi geldi çok mutluyum benim gibi kullananlar var mı ??
Pinarlina Busrayrc bana da doktor zofran onzyd vermıstı eczanede bulamayıp zofer almıstım ıkısıde çok etkılı 4 aya kadar ben böle kullanmak zorunda kaldım ama bulantı olmadığı günler almıyordum ilacı çok bulanırsa hemen atıyordum bi tane Allah yardımcınız olsun vala zor
45ponck Busrayrc Canım bana da pirilam fayda etmemişti ben de 5 aylık olana kadar zofer kullandım sonra prilama geçtim
denizinnannesi Busrayrc bende hamileyken kullandim o olmasa naaprdim bilmiyorum aam beni cok fena kabiz etmişti yarim yarim iciyordum etkili bi ilac
Sude-96 Busrayrc Ben de onu kullandım ama sadece 2 3 kez gebeliğim boyunca. doktorum bana kustuğumu söyleyince verdi yani kusacağın zaman iç kusma dedi O dediğin diğer ilaç gibi günde 2.03 kere içilecek bir şey değil ama cidden kesiyor
[silindi] Aylarca kullandım hatta zofran onzyd var onun ağızda dağılanı eğer Zafer de etkisini kaybederse aklında olsun bundan al :d
RumeysaNur34 İkisini de denedim işe yaramamıştı canım serum takılıyorum 20 haftaya kadar öyle devam ettik sonra azalmaya başladı şükür 5 haftadır serum takılacak kadar kötü olmuyorum
Busrayrc Gerçekten beni hayata bağladı ilk kullandığım andan itibaren etki gösterdi yine yemek yapmak istemiyorum mutfağa girip midem bulanır diye korkuyorum ama en aZından yataktan kalkıp işimi görüp az da olsa hafif birşeyler yiyebiliyorum🤦🏻♀️