Gamzeepym Çikolata kistim var ve herkes varken hamile kalman imkansız diyor bu şekilde gebe kalan var mı, rahim filmi faydalı mı ağrısı çok mu ?
Happy_001 Gamzeepym herkesi boswer sen doktorla konustun mu kıstınle hamıle kalabilirmısın yada ılac tedavisıne falan baslatıldımı yada bu surec nasıl gitti benım 2 dusuk bı kimyasal vardı testlerımı yaptırdım ve rahım flmi cektırdim
Eceguldemir55 Gamzeepym Görümcem de vardı çikolata kisti 3 ay doğum kontrol hapı kullandı ve kurtuldu kistten. Kullandığı hap Yasmin di. Rahim filmini muhakkak çektirmeni öneririm. Kendimden değil ama annemden biliyorum. Rabbim şifa versin inşallah hayırlı haberlerini alırız 🤲
cnn34 Gamzeepym kistle rahim filminin ilgisi var mı bilmiyorum ama sağ tüpüm tıkalıymış açıldı ve adet olmadan hamile kaldım bu ay çok şükür
Gamzeepym Happy_001 doğum kontrol hapı verdi bana kistin küçük dedi ama ben kullanmadım bi kaç kez kullandım sonrasın da çocuğa engel olur diye bıraktım şimdi regl olmayı bekliyorum 3 gün geçti ama testte negatif çıktı adet olursam ondan sonra tekrar kullanmayı planlıyorum.
minikanne- Ya benim de çikolata kistim vardı bi kaç sene öncesinde evli değildim doktor geçer kendiliğinden demişti. Evlenince doğum kontrol hapı kullandım gerçekten de geçmiş şimdi hamileyim doktor kontrol ettiğinde kistim çıkmadı
minikanne- Gamzeepym 9 ay kadar kullandım ağrılarım geçmişti regl dönemlerimde leverette sanırım ismi bıraktığım an hamile kaldım
Gamzeepym minikanne- Baya kullanmışsın, ne güzel rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🌸
Gamzeepym Eceguldemir55 Evet bende düşünüyorum rahim filmini ama şu an tayin durumdan dolayı diyarbakıra geldik ve çok iyi bi doktor diyebileceğimiz kimse yok, o yüzden İstanbul’a Aralık gibi geçip çektirmeyi düşünüyorum.
minikanne- Gamzeepym Doğum kontrol hapları gebeliği kullandığın zamanlarda engeller bıraktığında öyle bişey söz konusu değil ben bıraktığım ay çok şiddetli adet sancısı yaşamıştım kullandığım aylar hiç bişeyim yoktu çok yararını gördüm kistten de kurtuldum geçmiş olsun canım hayırlısı olsun hakkında
Zeyfey20 Gamzeepym banada kulan demişti ama yıl boyunca çoçuk bekleme demişti dinlemedim o doktoru gittim rahim filmi çektim 5dk sürdü ağrı oldu ama o kadar dayanılmaz değildi 1 kere adet oldum ondan sonra hamile kaldım
esra572 Gamzeepym kuzum ağrı oluyor ama düşünsene sonucunda bebeğin olacak ne agrilar sancilar cekeceksin gözünü kapat 2dk sabret geçiyor bitince
Gamzeepym esra572 Bende öyle diyorum, ama sonra biraz canımın acımasından korktuğum için narkozlu yaptırmak istiyorum.
Gamzeepym cnn34 Yok kistle bi alakası yok ama bende de tıkanıklık falan varsa belki açılır hamile kalırım falan diye çektirmek istiyorum:)
esra572 Gamzeepym imkan meselesini tabi ben devlette çektirdim ama imkanm olsa narkozlu alrdim narkoz alsaydim da o ay korunmak zorunda kalacaktm çünkü vücuttan kolay atılmıyor korunmadim ve o ay hmailey kaldim
Zeyfey20 Gamzeepym bence çektir derim tıkanıklık yapışıklılık varsa bile açılıyor o esnada hiç korkma ben narkosuz yaptım
Kia Gamzeepym benimde cikolata kistim var sağ tarafımda canim. Bende rahim filmi cektirdim. Ankarada cekemediler anestezili denediler rahim agzin dar falan dediler ama Istanbul da hemen çektiler. sag tupum tıkalı çıktı. Özellikle istanbul da sonomed veya echomar da cevat hocaya cektirmeni tavsiye ederim hic hissetmiyorsun 2 dk falan sürüyor.
Nurdanegehan Gamzeepym benim arkdsim 2 dusuk yapti smdi oglu dogdu kist engel değil arkdslar mehmet fatih karsli hocami takip edin instagramda cok faydali bilgiler veriyor 👍👍👍