Kubratrn Hiram96 bende aynıyım ama uyandıktan sonra kendi istediğim gibi kurup öyle uykuya dalıyorum 😂😂
Kubratrn Aysezey internetten biraz araştırdım da tam uykuya dalamadığımız için uykumuz hafif olduğu için görüyormuşuz birde erken yatıyorum ben sonra sabaha karşı uyanıyorum hep
Kubratrn Reyhanhnm bende eskiden olsa hep bakardım anlamına artık bakmıyorum o kadar rüya görüyorum ki anlamsız hangisine bakıyım sonra daha çok yorumlardan etkilenicem
Reyhanhnm Kubratrn Ben hiç bakmadım zaten hatırlamıyorum da rüyalar ikiye ayrılır ilmi yada şeytani derler vesvese üzeride görebilir insan bizde çok iyi yorumcular olamayız o yüzden çokta önemsememek lazım
Poyrazin_annesi Ay bende kotu kotu ruyalar goruyorm allah korusun ruyamda dogum yapıyodum bebegım kolsuz doğuyodu fln . Rabbım hepımızın bebegını saglıklı getırsın dunyaya ınsalah
Busra2013 Kubratrn kiz hic sorms aldatmami dersin ölümü dersin korkunc sacms sapan dhas bu aksam yemek yiyiom ruyada pkkli adsmlsr gelip beni aliolar😂😂😂ben kaciyorum sacms sapan
Gonul_1 Kubratrn olabilir canım yani insanlar öyle şeyler yazıyor ki şok oluyorum ben nasıl ya diyorum nasıl yani birnin kaynanası sıkıntı yaratır birin eşi yani hep en yakınlarından darbe yiyor insanlar yazık üzülüyorum