Seyda5234 Bebegimveben0811- hiç uyumuyorum ki zaten uyuyorum 1 saat sonra yine kalkıyorum sağolun teşekkür ederim kılarım tabiki 🙏
Jdjdjdjk Seyda5234 bu bi imtihan heralde ya yani amniyon sıvısında bişey cıkmaması falan ama arkasından yine böyle demeleri anlamadım bana öyle geliyorki sapasağlam doğacak inşallah
Seyda5234 Jdjdjdjk inşallah inşallah bende öyle hissediyorum ama yanilirim diyede çok korkuyorum hayırlısı allahdan beklemeden tevekkül etmekden başka çarem yok rabbim yüzümüze güler inşallah 🥰😘
Gzm23 Seyda5234 canım eltimin çocuğuna da down Sendorumlu dediler ama maşallah sağlıklı şu an da 12 yaşında çıtı pıtı bir kız
Nazemm Seyda5234 Vala cnm beynimde bahsetti söylediklerinde o kadar ağladım ki artık ne dediler hatırlamıyrm
Seyda5234 Nazemm hayırlısı canım benim dua etmekden başka çaremiz yok rabbim o miniklere acısın onlar o kadar guclulerki belki gercekden sadece sinaniyoruz Allah bilir verene razıyız elhamdülillah 🙏
2405Sm Seyda5234 canım hiç korkma Allah’a sığın bana neler dediler ama çok şükür sağlıklı doğdu ama ben herşeyw hazırlamıştım kendimi hatta doktor bana doğunca ensesi hala kalın deyince aman olursa olsun demişim 🙂
Seyda5234 2405Sm tek çarem rabbim zaten, elimden bir şey gelmiyor, ne yapılması gerekiyorsa hepsini yaptırdım tevekkül haldeyim rabbim büyük 🙏🙏
2405Sm Seyda5234 sen onların dediklerine bakma diyecem ama bende çok baktım ve hamileliğimi maf ettım anne karnı kara bi kutu hiç kimse ne olduğunu bilemez Allah’tan başka ben o kadar dua ettım ki Allah’a Allah da kabul etti çok şükür
Seyda5234 2405Sm bende çok dua ediyorum rabbim hayırla sonuclandirsin rabbim bebeğime acısın bana bağışlasın onu Elimden bir şey gelmiyor rabbim sağlıkla kucagima almayı nasip etsin Allah’ın izniyle insallah🙏
Seyda5234 Nazemm inşallah Allah’ın izniyle hiç bir şey olmicak ben öyle hissediyorum anneler hisseder derler ama yanlış mı doğrumu hissediyorum bilmiyorum ama Allah hayırlısı versin🙏
Bebiscann Seyda5234 sağ salim gelir inşallah canım banada bebeğin böbreklerinde sıkıntı var yok göbek çevresi geniş yok başka hastaneye sevk verelim dediler çok şükür hiçbisey yok göbeği de minicik☹️
Seyda5234 Bebiscann çok şükür 🙏 Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah🙏 Amin inşallah sağ saglim gelsin prensesim❤️
Gizgizgiz Seyda5234 fetal dna tarama herşey temizse sizi niye korkuttular anlamıyorum bu doktorları dualarım sizinle içinizi ferah tutun🙏🏻