Papatyam63 Theeileyd ya ilk oğlumu babası koydu İsmail çok seviyor du koydu bana hiç sormuyor sen ne düşünüyorsun Bedir güzel ama kardeşinin adı Mahmut babasının adı ondan ben istemiyorum ben Mirza istiyorum yok diyor bide cinsiyeti tam beli değil kız olsa Pakize koyucam diyor annesinin adı annesi 10yil önce ölmüş
Su-145 Papatyam63 benim işimde bana sormuyor sürekli kavga ediyoruz ananesinin adını koyacak yada annesinin adını bu arada kaynanamın ismi iki torunda var
Mrv1007 prensesannesiiiiii Yaaa yıllar önce annemin kiracısı vardı Peruze teyze, bu ismi ondan başka kimsede duymamıştım. Çok şaşırdım görünce 💕💕
Beyzan738 AdenEva biz sevgiliyken kararlastirmistik ilerde erkek bebegmz olursa umut olsun diye Umut olcak insallah 💙🧿🤲🏼umudum
Maviss67 Havva-42 AdenEva Allah nasip ederse kız olursa derin erkek olursa kuzey Rabbim herkese evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
Fundacanik AdenEva 2.5 yaşında kızım var Azra ismi 33+2 haftalıgız bu zamana kadar Arda diyorduk ama Ensar olcak .😊
Papatyam63 Kaderx ben söylüyorum yok diyor aylede Yusuf çok var bide amcasının ismi benimde kardeşimin ismi yok diyi
fundadncc Bizimki cinsiyetini daha göstermemiş olsa da erkek olursa adını Alpaslan koycaz kız olursa Arya, Almina, Almila, Alya, Mira yada Miray koymayı düşünüyoruz seçemedik 🙈🙈
kirpapatyasii1 Ruveydahifa ya öyle de çok güzelmiş gerçkten 🥰sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲😊Mira aksa nasıl sence mira yanliz başına daha mi güzel olur