nadya_26 H-5335 İlk kizimin adi “Alina Malika Dua” ve hamileyim kız olacak inşallah düşündüğüm isimleri Kamila, Melody, ve Ayla bakalım nasıl olacak ☺️
BabyY2 bharkadam21 Buğra, demek büyük erkek deve demektir. İkinci anlamı ise turna sürüsünün önünde uçan turna horozudur. Ben de Buğra ismini seviyordum ama anlamını öğrenince çocuğuma Horoz ya da Deve densin istemedim seçeneklerden sildim😄🙈
Busra_ayar AdenEva Oğlumuz olursa İrfan Asaf babamız istiyor, kızımız olursa bana bıraktı o yüzden kafam karışık 🙈 Hüma, Rana, Defne, Dila, Hayrunisa şuanlık bunları düşündüm 🥰 sağlıklı gelsin inşallah hepimizin bebekleri ♥️
Rukiss- Bacılarım neden hep iki isim 😂 çocuklar ilerde size kızsın diye mi 🙊🙊 hele bir de soy isminiz uzunsa amaaan 🤦🏻♀️
ilknurrerdemm AdenEva ikizlerime kız olursa mavi ve mahur erkek olurlarsa poyraz ve rüzgar koyacağız 🧿🧿
Erayhilal AdenEva suan 3 aylik hamileyim kizim olursa inci hüma koymak istiyorum hüma saadet mutluluk getiren demek inci de cok kibar naif bi isim olduğu icin.. erkek olursa eşim mirza koymak istiyor 🥰
Gizemmisi RabiAysima küçükken bizim sınıfra vardı aysima kıza hiç aysima demiyorlardı ayı sima diyorlardı dalga geçiyorlar
Vildan-E Gzmysf1608 çok güzel bir isim kızım olsaydı Selen koyacaktım bir oğlum var Eren koydum ikincide erkek geliyor isim arıyorum😊