prensesannesiiiiii Mrv1007 bende hiç duymamıştım canım eşim annesini küçükken kaybetmiş onun ismini vermek istedi başta tuhafıma gitsede alıştım ismine artık peruze rana’m diye seviyorum 😍😍😊😊😘
Nu4642 sukriyeinan biz de oglusumuzun adı icin asil düşünüyoruz ama her nedense cevremdekiler hic begenmedi o bir sifat diyorlar etkilenmiyor degilim 😕
Nu4642 rumeysakaplan biz de en başından beri asil diyoruz . Ama cevremizdekiler o isim degil sifat falan diye yorum yapiyorlar cok kararsizim bu aralar
Nistik Seymanurrr06 Yani dini bir isim degil tam tersi. Gayrimuslim bir isim aslimda elisa (beth ) Dir. Ve dinimizde boyle bir melek ismi yoktur. Hz zekeriyanin eşinin ismi diyorlar ama onun ismi işâ dir. Elisa değildir ve ismi koymakta caiz değildir. Yinede çapli bir analiz yapmanizi öneririm
Nu4642 Utku, asil, çınar, aras, kuzey sizce hangisi. Cinar aras ve kuzey cok tercih ediliyor bu ara.😕
Nuur-1209 Kızım var adı Melek Nisa, şimdi rabbim nasip ederse oğlum olacak adını Oğuz Kağan koyacağız inşallah 😊😊😊
Ecekoraymom1722 Kızımın ismini kendim koymuştum İKRA ECE şimdi oğlumun ismini eşim ve kendi annem koydu bana da kabulbetmek düştü rabbim adıyla yaşamalarımı nasip etsin oğluma da BASRİ KORAY koyucaz nasip olursa