berfinkaradenizzz Suzanne değişik sizde iki isim yapın sadece kimlikte dursun ismi siz istediğiniz isimle hitap edin
Suzanne berfinkaradenizzz ben Bunu teklif ettim eşime ama o da biliyorki ben aren diye seslendiğimde kayınpederim küser madem hiç koymasaydınız der mesela görümcem demiş senin ismini vericem yanına da bir isim vericem demiş o da tek verecekseniz verin ismimi kirletmeyin demiş 😂 ismin kirlenmesi nasıl bir şeyse
Hulkar Erkek tahmin ediyoruz, ismini de Yusuf seçtik, kız olursa Melek. Ben Deniz ismini de çok seviyorum ama malesef kocam ikna olmadı. Olsun Yusuf u da seviyorum
35lavanta AdenEva henüz cinaiyetimiz belli değil ama kızımon adı Lina bir kızım daha olursa Alin istiyorum eşim çok sıcak bakmasada 🤭 Erkek için en başından beri Toprak istiyorduk ama ben Pars isminide çok beğeniyorum bakalım 🤔🤔
41denizpoyraz Ben oğlumuz olursa poyraz olsun çok istemiştim eşim kız olucak adıda deniz demişti oğlumuz’un olcağını öğrendiğinde olsun erkek deniz adını kullanır demişti şuan 39.haftalık olduk inşAllah DENİZ POYRAZ koyucaz 🙈 duâ edin hanımlar ilk gebeliğim 🥰
May5bm 24+3 Kızlar dün eşimle kavga ettik ve çok üzüldüm bugun bütün gün ağrım vardı kasıklarım ve ara ara vajinada sızlama zonklama oluyor normalmi
Teacherr Suzanne postum silindi burdan yazayım dedim canım 800₺ elden bırakacağım sıfır bir ürün hiçbir yerinde bişey yok kullanamadık hiç . 2. Bebeğime nasip olursa saklayacaktım fakat yerim yok malesef