Besdi Salamaleykum .siz Turk kardeşlerimizin isimleri cox ilginc .Allah salikla dogum nasib etsin Rabim.ben inşAllah oglan olursa Ali .kiz olursa Esnat duşunuyoruz inşAllah
H-5335 AdenEva bizim daha cinsiyetimiz bellı degıl ama kız olursa ‘Dua erkek olursa ‘ateş dusunuyoruz 🥰
nadya_26 H-5335 İlk kizimin adi “Alina Malika Dua” ve hamileyim kız olacak inşallah düşündüğüm isimleri Kamila, Melody, ve Ayla bakalım nasıl olacak ☺️
mry_mst AdenEva cinsiyeti henüz belli değil ama kızım olursa Liya karla oğlum olursa karel koymayı düşünüyorum 🥰
SedanurD AdenEva Yusuf Berat koyacam inşaALLAH.. Berat gecesi hamile kaldım 🙈🙈🙈 o sebeple koymak istedim, Yusuf u da eşim istedi 💞💞💞
gldn065807 pusatmom35 daha zamanımız çok bakalım ismi ne olacak hayırlısıyla doğsun da buluruz güzel bir isim 😊☺️
ikikuzuannesi_18-21_ Bebegimile yanlış biliyorsunuz Asiye ismi aynı haz Meryem gibi onunla beraber anılıyor haz Musa ya annelik yapan mübarek büyük kadındır kendisi. Firavunun karışı olması sebebiyle çoğunluk iyi gözüyle bakmıyor kuran da övülen kadınlardır kendisi.
Vmerve ikikuzuannesi_18-21_ ve asiye annemiz müslüman olduğu için çeşitli zulümler görerek, müslümanlıktan vazgeçmesi için işkencelerle şehit edilen birisi ve son nefesine kadar müslümanlıktan vazgeçmeyip ölmeyi tercih eden biridir. bi sohbette dinlemiştim ve çok etkilenmiştim
Bebegimile ikikuzuannesi_18-21_ benim bildiğim peygamber efendimiz asiye ismini (asi, isyankar anlaminda oldugu icin) cemile ismiyle degismistir, tabiki tercih sizin ben sadece bildigimi paylasmak istedim
Nu4642 sukriyeinan biz de oglusumuzun adı icin asil düşünüyoruz ama her nedense cevremdekiler hic begenmedi o bir sifat diyorlar etkilenmiyor degilim 😕
DidemGuney Allah nasip kismet ederse MUHAMMED ALİ olacak ismi.. rüyamda gördüm ilk ayimda ve daha cinsiyeti bile belli degildi ozaman..🥰🤲 simdi ise doguma 2ay kaldi