Bebegimile ikikuzuannesi_18-21_ asiye ismi pek onerilmiyor anlamından sebep ama siz bilirsiniz yine de ❤️😊
ikikuzuannesi_18-21_ Bebegimile yanlış biliyorsunuz Asiye ismi aynı haz Meryem gibi onunla beraber anılıyor haz Musa ya annelik yapan mübarek büyük kadındır kendisi. Firavunun karışı olması sebebiyle çoğunluk iyi gözüyle bakmıyor kuran da övülen kadınlardır kendisi.
Ebru_59 Bir kızım var 7 yaşında adı Mina Su bide erkek olucak kismetse Pusat Ata istiyorum ben eşim Barbaros Ata istiyo ikinci ismi kesin Ata olucak ta ilk isimde çok kararsısız
Ebru_59 Olmamisskurabiye Liva çok güzel Bi isim anlamıda çok güzel benim kız olsaydı kesin Liva koyucaktın ikiside çok hoş isimler
cahillesohbetikestim AdenEva Alparslan olacak inşallah Muhammed Alparslan da olabilir babamız karar veremedi henüz 🤷♀️🦁🧿💙
Firdesy Oğlumun adı Alaattin Eyüp kızımın adı Elvin şimdi bir sürpriz geliyor 17 haftalık ona da eşim kendi adını taşısın istiyor Recep diyor biz de çocuklarla Göktuğ, Ufkun, Erdinç bunlardan biri olsun istiyoruz
elifdurmus55 AdenEva ben ilk ediz ege istedim de sonradan vazgeçtim simdi Alparslan düşünüyoruz Gökalp Göktuğ gibi isimlerde istiyordum da eşim ileride dalga geçerler cocuğun ismiyle diye istemiyor siz anladınız nasıl dalga geçebileceklerini bana saçma geliyor ben cocuğumla kimsenin dalga geçmesine onu ezmesine izin vermem ama gelde bunu anlat …🤯 🥴🙄
Kader6331 Gamze_Kaya ikiside çok güzel isim ama anlamları yok malesef iyice araştırıp öyle koymanızi tavsiye ederim tabi yine sizin fikriniz
Sevinc142305 Deletedmom_33 çok güzel isim Atlas 🌸 atlasla Aras arasında kalmıştım bende eşim Aras ı daha fazla beğenince arası seçtim
kirpapatyasii1 Ruveydahifa yaa o çok kötü oluo gerçkten🤦♀️ olsun şimdiki düşündüğün isim daha güzel 🥰
Sumeyyeee gldn065807 cenneti müjdeleyen melek diye bende duydum ama onlara inanmayın Benim kızımın adıda buğlem Kızılderililere dayanıyor bereket yüklü bulut olduğu söyleniyor
HavvaGuzey AdenEva Asrın Demir eşim hala vazgeçirmeye çalışıyor ama vazgeçmiyorum😁 ilk oğlum Yusuf Tuna onu eşim koymuştu bu sefer sıra benim ama vazgeçecek olursam Gökdeniz koyarım