Deletedmom16362 26+3 ve 9 kilo almış bulunmaktayim. Daha 3 ay var doğuma kac kilo daha alırım yaaa🙄. Ekmek yok,tatli,börek yok. Ne aldırıyor bana bu kadar anlamadim.
Mihrimahinannesi Deletedmom16362 kız bende öyle valla 9 kilo almışım 26+2 haftalığım. Çok almışsın biraz dikkat et dedi ama kullandığımız ilaçlar mı yapıyor anlamadım valla ama iştah baya açık yalan yok 😀
Derya2867 Deletedmom16362 aynı durumdayım 28 haftalık hamileyim 9 kilo almışım ekmek yok makarna pilav hamur işi yok bence biz yağ depoluyoruz süt oluşumu da başladı kesin yağ depoluyoruz benim bel simitlerim çıkmış
Cicek08 Deletedmom16362 Bende 28+5 10 kilo almışım. Asla beyaz ekmek yemem . Hamur işi en fazla ayda 1 yemisimdir. Ama almışım yani bir de şimdi 7. Aya girmemle birlikte gercekten hızlı kilo alımı başlıyor onu fark ettim. Bugüne kadar hiç olmazdı şimdi sabahın 7 sinde açlıkla uyanıyorum acilen bir şey yemem gerekiyor iki üç gündür boylee
Papatyam63 merveees bende 20+1 gunuluk 2 kilo aldım aynıyız biz cinsiyet belimi ilk defa kendimle aynı gün hamile kanalı gördüm
Deletedmom16362 Mihrimahinannesi Benim iştahım da açık degil. Çocuk aç kalmasin diye öğünleri atlamamaya çalışıyorum sadece🤣
Deletedmom16362 Derya2867 Benim hafif vardi zaten arttı iyice. 55 kilo ile hamile kalmıştım. İlkinde 20 aldim bunu 15 le bitirsem bari🙄
Deletedmom16362 Cicek08 Yeme konusunda ayniyiz ayda yilda bir kacamak yaparim bende. Cidden çok merak ediyorum aldiran ne diye. Diyetisyene bile gitmeyi düşündüm ben sisecegime bebek şişsin valla.
birsusamtanesiydin Deletedmom16362 hamur işi cok tüketiyorum 32 haftayı geçtik 10 kilo almışım ama ben de hiç farklılık Yok kollarım bacaklarım aynı sadece karnıma top konulmuş gibi yayılmadı bile bu 10 kilo ne kilosu anlamadım 😄
Deletedmom16362 birsusamtanesiydin Benim de sadece karnim kocaman top gibi ayni 🤣 hatta gören seninki erkek bence diyor ama kiz🤣
Merve_boylu Deletedmom16362 29. Hafta +15 kilo bende şoktayım bana ne kilo aldırdı diye abur cubur vs hiç bi şey yok ama sonuç bu. Neyse ki 45 kilo ile hamile kalmıştım 😂😂
Deletedmom16362 Merve_boylu Zayiflar daha cok aliyor. Ilk gebeligimde 50 ile basladim 70 le bitirdim 🤣
Sermec27 Deletedmom16362 şeker testi mutlaka yaptırın bende cok yemediğim halde 22 haftaya kadar 6 kılo almıştım 22 de diyete başladım 26 da seker yüklemesi yaptırdım ve sekerim cıktı 22 38 arası sadece 2 kılo aldım diyet yaptığım için fazla kılo alımının sebeplerinden biri de gebelik şekeri ihmal etmeyin
birsusamtanesiydin Deletedmom16362 ben de de aynı muhabbet var doktora tekrar tekrar soruyorum kız demi diye 😂