Emlyyy 24.haftadayım hala ne alacağıma karar veremedim ikiz anneleri siz ne marka hangi özellikleri göz önünde bulundurarak tercih yaptınız fikir verirseniz çok sevinirim
twinsmommmm Emlyyy ben de almadım araba kış zaten arkadaşın da dedıgı gıbı bır de erken gelıcekler muhtemelen. O yuzden 2 puset aldım onunla ıdare ederım dıye dusundum .
Aybike99 Biz de bebek arabasını çok araştırdık ama hemen almamaya karar verdik. Kış bebekleri olacakları için ilk etapta puset kullanırız diye düşündük. Sonra ihtiyacımız ne yönde olursa ona göre bi karar veririz.
Emlyyy Aybike99 doğum Ocak mı sizin puset tercihiniz ne oldu iki tane olunca doğru tercih daha önemli oluyor tabi puset kullanım süresi baya az ama yinede önemli
Aybike99 Mart görünüyor normalde ama ikizlere hep erken geliyor diyorlar malum. Arkadaşlarımızın çocuklarının pusetlerini almaya karar verdik. Zaten dediğiniz gibi çok kısa kullanılıyor. İdare ederiz diye düşünüyoruz.
Emlyyy Biz de pusetle yaza kadar geçer bebek arabasını da yazın alırız ancak dışarı çıkabiliriz diye düşündük ama bir yandan fiyatlar çok hızlı ve katlanarak artıyor erkenden alsak mı iyi olur kafamız karıştı model de belirleyemedik