mercimeginannesiiii Merve-Durum-birkan Erkek dedi 12. Haftada ama çok güvenemiyorum 10 gün sonra kontrole tekrar gideceğim tekrar bakmasını isteyeceğim. Sizin bellimi cinsiyeti?
Merve-Durum-birkan mercimeginannesiiii hayir bnde 11+5 ti gittim arkası donuktu cuma 15+2 de gidicem bakalim gostetecekmi
mercimeginannesiiii Merve-Durum-birkan Bu haftalarda kesin öğreniriz inşallah. Sağlık dediğiniz gibi tek temennimiz. Evet ilk gebeliğim her gün karnıma bakıp şaşırıyorum Rabbim neler yaşatıyor 🤗 sizin ikinci sanırım profilinizde tatlı bir çocuk görüyorum 🤭🥰
Merve-Durum-birkan mercimeginannesiiii evet 10 yasinda kizim var Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm
aygnaygn Nslhnshn bende de karin agrisi var 14 haftalgm bende onceden kanamam olmustu smdi cok korkuyrm yine olursa diye insllah normaldir :(
Sedarda elif_4804 Benim de aslında 3.gebelik bi kaybım var ileri haftalarda😥Ama hala tık yok ya hiçbişi hissedemiyorum🙃
elif_4804 erdem_agah hayırlısı ile inşallah 🙏 umarım ben de öğrenirim bi merak etmiyor değilim hani 🙃