Hayal-123 Merve2234 pardon da arkadaş sormuş sadece cevap verdik rabbim kimse ye yasatmasın oda kendince cevap arıyor bazen bende soruyorum ama kimseye sizin yazdığınız gibi yazmıyorum size de hesap verecek değilim!!!
Pamukprenses42 Hcrklk123 27 Ekim’de 7+1 olması gerekirken 6+mis 1 haftalık gerilik olabilir dedi aynı gün vajinal yoldan kalp atışlarını gördü doktorum ben duymadım ama tekrarda gelmene gerek yok 11. haftanın içindeyken gel dedi ikili tarama testi için
Hcrklk123 Pamukprenses42 Bak görülmüş maşallah geriden gelebilir.Rabbim korktuğuna uğratmasın inşlh benim hep sıkıntılıydı zaten sonlanmış.Sen korkma
Seherdmrkl Pamukprenses42 canım benim bebeğim 10 gün ölü durmuş karnımda. Hiç kanama olmadı belirtilerim de devam etti. Rutin kontrole gitmesem haberim bile olmayacaktı. Ama sen neden öyle düşünüyorsun ki belki devam etmeyecek bulantılarin
sheyda1991 Pamukprenses42 kötü düşünüp kötüyü çağırmayın. Benim ilk bebeğimin kalbi durdu ve operasyon sonrasına kadar istifram ve mide bulantılarım devam etti. Yani belirti herkeste aynı olmaz. Ama olumsuz düşünce sizi daha fazla etkiler emin olun.
BusraCelensu Pamukprenses42 ben 31. Haftamdayım göbeğim çıkmasa bebeği hissetmesem hamile olduğumu anlamam başlarda da ne midem bulandı ne göğüs hassasiyeti oldu bebeğiniz iyidir merak etmeyin🙏🏻 Şanslısınız böyle düşünün 😊
Zeynepbaran Pamukprenses42 canım belirti diye mide bulantısı ı kasdediyorsan o hemen durmaz çünkü bulantı hormonların etkisiyle olan bişey yavaş yavaş geçer bebeğin sağlığından endişeleniyorsan ihmal etme hemen bi dr görün canım geçmiş olsun