Mama Bugün 6. Haftamın ilk günü doktor detaylı ultrason istedi randevumu veren görevli ense kalınlığı için dedi araştırdım ama 12. Haftadan önce yapılmıyor ve 12. Haftadan önce yapılırsa büyüme hormonunun çalışmadığı bi hastalık yüzünden yapılacağını öğrendim halbuki kalp atışlarını bile duymadık henüz umarım doktor kalp atışı için istemiştir benim mercimek sağlıklıdır 😭😭😭
ozdenarda Mama hayatimda duydugum en sacma sey 6. haftada ense kalinligina nasl bakicaklar aklm almiyo 6 haftalik bebegin kalp atisi bile duyulamazken ensesi olmayn bir bebegin ense kalinligna nasl bakicaklar bence direk doktorunu degstr canm
dlrgktn Mama Çok saçma ense kalınlığına bakamazlar o haftada başka birşey bakacak bile olsalar seni bilgilendirmeleri gerekti bu şekilde olmaz sen hamilesin beynini saçma sapan düşüncelerle mesgul ediyorsun ne gerek var bence doktorunu değiştir
ozdenarda Mama sakin gdipte ense kalinligna baktrma ki bakamaz zaten imkansz cocukta ense yokki ben bugun grdim ikili tarama ve ense kalinligina 12+4 gunlugum doktr tam zamani dedi
pamuksekerinannesi Mama Allah Allah o nasıl doktor öyle.. Bence başka doktora git cnm.. İlk defa böyle bişey duyuyorum
sevilayumitozdemir Bence doktorunu degistir bir doktora bagli kalma derim , bana da kese var bebek yok demislerdi cok sukur baska bir doktora gittim ertesi gun kalp atisini duymustum bu tarz seyler cok oluyor o yuzden canini sikma hemen yeni doktor bak kendine derim