Kadereymn Ozlemarslnn ben şu saat oldu gözümü bile yummadım malesef. Sizde öyle mi yoksa uyuyup mu uyanıyosunuz
Seminay Bende 26 haftadayım gece 12-1 hibi yatıyorum gece dörtte ayaktayım uyuyamıyorum bi daha sebebini bilen aydınlatsın cok sıkıldım
Aysegul0707 12 de yat 2 de uyu 3 te uyan 5 te uyu 6 da uyan ve daha da uyuyama bişiler ye iç evde dolan dolan geçiyor 9gibi uyuyorum 11 e kadar ev ahalisi de ooo baya iyi uyuyorsun diyorlar😅 toplasan 4 saat anca uyumuşum ama kime ne anlatacaksın 🤪
Esolinn Ozlemarslnn Yalnız olmadığıma mı sevineyim, yaşadığımız şu duruma topluca mı üzüleyim şaşırdım valla bu postta 🥲
Esolinn Kadereymn Selam ben de burdayım asssla uyuyamıyorum aslaaaaa 👋 bazı geceler Allah yüzüme güler de uykuya dalarsam dahi sürekli uyanıyorum. Bak bu saat olmuş ayaktayım hala. Ağlıyorum bazen sinirden
Calisananne25 Kadereymn birebir aynıyım. Sabahın 7.30unda uyandım tatil günü. 32. Haftadayım bende 30dan sonra başladı bu durum
omerim32 Kadereymn agrı degıl de rahat edemıyorum sağa yatamıyorum sankı bısey toplanıyor yuz ustu zaten yok sırt ustu yatınca da baskı oluyor. Hep sola yatmak da kalbımı agrıtıyor🥺
Ceylin680 Kadereymn Bende aynıyım daha yeni 15haftalik olduk karnım seyiriyor akşamdan beri uyutmadi bazende aç hissediyorum uyanıyorum hamilelikte uykusuzluk hep oluyor.benim ilk bebekte de öyleydi
Talhr Kadereymn bu bebeği çok istedik cok bekledik o gelsin diye cok acılar cektim simdi o icimde bütün sıkıntılar nimet gibi geliyo
edanurciftci Kadereymn tuvalete gitmekten uyunmuyor sabah namazına kadar hep ayık kalıyorum sonrasında da 8 den sonra uyuyabiliyorsam bi iki saat uyuyorum genel olarak