Ozlemsiii34 Hanımlar iyi geceler 35+6 günlük gebeyiz 36 haftamı dolduracam Allah’ın izni ile yarın. Bebeğim son günlerde inanılmaz hareketli, bazen karnımda öyle bir toplanıyor sertleşiyor ki korkuyorum. Başına daha önce böyle bir durum gelen oldu mu
Ozlemsiii34 Ozlemsiii34 Normalde bu haftalara geldiğinde yerinin daralmasından dolayı hareketi azalır diye tahmin ederken aksine maşallah daha farklı oldu. En son geçen hafta nstye girdim sancı vs de çıkmadı
secoz Ozlemsiii34 37+2 deyim sürekli oluyor göbeğimin bi tarafı kocaman ve sert oluyor büyük ihtimalle yeri azaldığı için dönemiyor totosunu dayıyor ☺️ ve 2 gündür aşırı hareketli maşallah ❤️
Semaca Ozlemsiii34 34+5sanırım bizimde durumlar aynı ve benim 20 haftalık tan itibaren böyle 2.olacsk inşallah totalde ama düşüklerle 4.gebelik gibi doktor sezeryan ve 4.gebelik olduğu için öyle olur diyor bir de magnezyum eksikliği diyorlar… Aman hayırkısyla inşallah alalım kucağımıza.
greybrde Ozlemsiii34 ben hiç yalancı sancı yaşamadım diyodum meğer bebeğin sertleşip kasılması yalancı sancı demekmiş benimde çook sertleşirdi ama hareketi çok yoktı ben dürtersem hareket ederdi
BURCUGLC Bende 32.haftamdayim bendede aynı şekilde birdenbire toplanma oluyor nedenini bilmiyorum.Ama artık doğum yaklaştığı için olabilir
Ozlemsiii34 BURCUGLC Her anne gibi bende korkuyorum erken doğum vs Allah korusun bütün bebekleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
secoz Ozlemsiii34 etmez mi🥲 karnım kasıklarım çatlayacak gibi oluyor nstye girdim 2günönxe sancım çıktı hissetmiyorum ben dedim doktor normal o kadar bebek hareketi sancı yapar açılman da yok dedi ☺️
Lavantakokusu Benimde 32+4deyiz aynı durup dururken sertleşiyor okşuyorum düzeliyor 2 dk içinde. Bende nstye girdim birşey çıkmadı şükür, yeri daraldığı için olabilir bence
BURCUGLC Ozlemsiii34 tabiki haklısınız bizdede aynı kaygı Allah’ım hayırlı ve doğru zamanda doğum yapıp yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Ozlemsiii34 Semaca magnezyum tableti geçen ay kullanmıştım artık son hafta diye söyleme gereği duymadım faydası oluyor mu bu tarz kasılmalara