[silindi] Merve12348 MAŞALLAHLAR MAŞALLAHI 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başıma 💕 bu arada kesiniz dikişiniz oldu mu?
muallimehanimmom5 Merve12348 demek ki göbeğin düşme olayı herkes de olmuyor 🙈🙈🙈 hayırlısı valla bakalım benim bebek hep yıkarsa mideme kaburgama baskı yapıyor mahvoluyorum etime batıyor resmen 🤨 uyku yok zaten geceleri artık🤷🏻♀️
Busra_spmz Merve12348 gerçekten çok çok pozitif Allah banada nasip etsin böyle doğumu 🤭🤭 sağlıka büyüt canım maşallah diyelim
Rojbin27 Merve12348 hayırlı olsun bende dun sabah 5 gibi doğurdum normal doğum çok acı cektım ama geri doğum bitince ağrılarım azaldı beni hiç uyutmadı ya suan 10 dk uyumaya ihtiyaçım var 🤭😅
Gunesim1 Merve12348 ayyy nasıl özendim❤️😍 maşallah darısı başımıza 😍 Allah evladınızı size bağışlasın tüm hayatı da doğumu gibi kolay olsun inşallah 😊
Zynp44 Merve12348 peki benim ilk gebeliğim bişey merak ediyorum 5 te sancı gelmiş 9a kadar durmuşsunuz ya o süreçte hiç wc girmediniz mi? Derler ya açılma varsa wc gidilmez diye siz hastanedeyken 4cmmiş merak ediyorum bu durumu
Merve12348 Zynp44 hastanede 7 cm oldugumda da gitmek istedim gidebilirain dediler ne bileyım sankı rahatlıyosun oraya oturunca
Merve12348 Yo girdim ama sankı tuvalete gidecekmiş çiş yapacakms gıbı his gelıyor tam tersi süreklı tuvalete gitmek istiyorsun ama bişey gelmıyor 😂
Merve12348 Merve12348 şunu da soylemeden geçmeyim ben yurtdısında yaşıyorum burası ve türkiye fatklı olabılır yanlış bilgi vermek istemem
Eymeninannesi5942 Merve12348 37+1 im ve şuan kasık ağrısı bel ağrısı var işaret gelirse gidicem hastaneye