Aysoshh Herkese merhaba yenidoğan bebeklerinize ne marka bez aldınız ve 1 numara kaç adet olandan almalıyız ?
Zehrayenianne Aysoshh ben sleepy natural aldım ama 2 numara aldım direkt çünkü herkes 1 numara çok küçük prematüre bebeklere uygun dedi ben 2 numara 84 tane aldım. Henüz kullanmadık 39+0 Doğumdan sonra kullanacağız inşalalh
rabiagucer03 Aysoshh canbebe 1 numara aldım 🥰 2 paket aldım her pakette 80 adet vardı hem uygun hemde kızıma çok iyi gelmişti 🥰
nvn-mutlu Aysoshh sleepy 2 numara aldım canım 84 lü olandan henüz kullanmadık 35+1 deyim bekliyoruz 🥰❤️
Aysoshh Ozlemflz merhaba evet bende yorumları okudum geneli küçük demiş birde sızdırmasından şikayetler var emin olamıyorum 🤷🏻♀️
Ozlemflz Zehrayenianne en doğrusu bacım bi kaç tane aldım. 3 numarada 1 paket aldım. Yine indirim kodu geldi bi paket daha alırım 🤭
Ozlemflz Aysoshh bebekler ilk doğduklarında bi kaç gün cıvık yaptıkları icin tasabiliyor. Büyük olması daha iyi
Zehrayenianne Aysoshh inşallah koydum şimdi hastane çantama 10 tane bez geçrektnen çok küçük ama minnacık kullanınca yazarım☺️
Ozlemflz Zehrayenianne her hafta bezlerle ilgili mesaj geliyor. Bi kaç sefer yüklü alış veriş yaptım bezle birlikte düzenli olarak da 20 TL hediye veriyor. 13 TL almış oluyorum 🤭
emrbalayse Aysoshh kirletmese de 3 saatte değiştiriliyor yeni doğduklarında. Üst üste kaka yapınca da direk değiştiriliyor. İlk çocuğumdan hatırladıklarım