gozde3592 Herkese merhaba benim gibi geceleri terlemekten uyuyamayanlar var mı ğün içindede çok terliyorum sürekli atlet üst değiştiriyorum askılıyla dolanır oldum 😏
Ozlemflz gozde3592 valla bacım ben hala öyleyim. Bir an önce kış gelsin diye dua ederdim ince giyinip üstüm açık yatardım. Bu yüzden de iyi soguk aldım 20 gündür ölümden döndüm resmen. Sabah kadar su içinde kalıyorum uyuyamıyorum su an bile 🤦🏻♀️
Merveelisa gozde3592 Valla bıktım ya bu sıcak basmasından yatak odasında yatamıyorum balkon kapısı açık salonda yatıyorum kış bana mı gelmiyor bı anlamadım ki ben
nvn-mutlu gozde3592 zaten yazın sıcaklardan o kadar çektik ki kış gelsin hava soğusun diye dua ediyordum değişen birşey olmadı kısa kollu yatıyorum gece tuvalete bir kalkıyorum su gibi olmuşum 🤦🏼♀️
Ece003 gozde3592 geceleri son bir haftadır kan ter içinde kalkıyorum bebek gibi 2-3 kez üst baş değiştiriyorum 🥲
gozde3592 Ozlemflz bende uyuyamıyorum sanki içimde sönmeyen ateş var aşırı terlemekten kirli hissetmekten ve gece uyuyamamaktan yoruldum🥺
Merveelisa gozde3592 aynen doğalgaz flan açanlara kafayı yemiş diyorum 🤣 sorun bizde değil onlarda sanki
gozde3592 Ve şu an yine terliyorum üst değiştiricel anlamadım bu işten ben hamilelığin son haftalarında böyle oluyor demekki
gozde3592 nvn-mutlu bende aynı durumdayım sürekli terlemekten uyuyamıyorum ateş basıyor son haftalar derlerdi inanmazdım doğruymuş
Sumyyealr gozde3592 bende çok terliyordum doktor kan tahlillerime baktı 37+5 haftalığım ve 50 kilo olabildim bu haftaya kadar guatr çıktı bende terleme yapıyormuş su gibi bende terliyordum geceleri ilaç verdi 3 gündür içiyorum şuan da terleme baya azaldı
gozde3592 Sumyyealr geçmiş olsun kanda idrarda bakılıyor iki haftada bir ama bişi demedi doktorum bakalım doğum sonrası geçer dedi doktorum bekliyorum