ArzuztrkSavran Kızlar Normal Doğumdan Sonrası kanamanız ne kadar sürede geçti dikişlerini ne zaman düştü bilgi verirmisiniz? 😇
ArzuztrkSavran DuyguSen Normal Doğum yaptım 1hafra oldu kanamam azalıyo yavaş yavaş afedersiniz büyük tuvaletimi yapınca bende çok korkuyorum temizlerken mikrop kapıcak diye dikişler kendi düşüyor dimi 🤔
DuyguSen Ecrinimleyla kanama sorun değil de dikişlerden ödüm kopuyor aman birşey olacak mı mikrop kaptırmayayım diye. 9 gün oldu Doğum yapalı öyle aman aman kanamam kalmadı ama dikişleri kollayamazsam diye korkuyorum hep
DuyguSen ArzuztrkSavran ben kendi düşüyor diye biliyorum ama ne zaman Nasıl olcak bekliyorum bakalım😳
PembeLia Bizimde 5 gün oldu ben çok korkuyorum dikişlere birşey olacak diye, oturabiliyor musunuz acaba ben korkudan oturamıyorum.
DuyguSen PembeLia oturup kalkmada sıkıntım yok acım ağrım da olmadı onlardan korkmayın bence çok anormal bir hareket yapmadıkça problem yaratmaz herhalde
ArzuztrkSavran PembeLia ilk günler biraz acıyordu ama bu gün 7 gün oturuyorum yavaş yavaş acımıyor kaynadıkça acı geçiyor heralde 🙄👍
PembeLia DuyguSen Ya bu konuda çok korkuttular beni birisinin dikişi patlamış bağırta bağırta diktiker vs deyince hala korkudan oturamıyorum.😳
Premsesannesi 24 gun oldu dogum yapali dikislerim 15 gunde dustu batikonla pansuman yaptim hep simdi hic acı kalmadı sukur iyilesmesine yakında kasıntı yapıyor
ArzuztrkSavran PembeLia şimdilik bi yanma olmadı canım yada bünyeden bünyeye de değişiyordur diye düşünüyorum 🤔
Tezgelsenay Bende 3 gun once dogum yaptim ve dikisim cok fazla var oturup kalkamiyorum hic kokuyorm birsey olack dikislere diyee
ArzuztrkSavran Tezgelsenay kaç dikişin var canım niye öyle oldu Peki sıkıntı mı yaşadın Doğum yaparken