anonimgelin Kızlar karpuz aşeriyorum kokusu buram buram burnuma geliyo 😞 kocam pazarcı arkadaşına sormuş yok demişler canım çekiyo
Aydabdullah anonimgelin karpuz aromali bonbon seker vesaire yemeye calis yada kac ayliksin belki doguma yetisir😅
Alyabebekk anonimgelin nerde oturuyosun canm. İstanbulda hala seyyar arabalarda satanlar var görüyorum yol kenarlarında belli yerlerde
Zma Şimdi bizlerde gördük duyduk .bizimde canımız çekti .buraya neden yazıyorsunuz ki .aklımıza gekmeyenleri canımız çeksin diyemi .
Belacivciv Zma Bilmeden yazmış olabilir böyle bir tepkiye gerek var mı? Niye öyle kötü bir niyetle yazmış olsun ki
Zma alparslanannesii1661 Yuz kere bu tarz tartışmalar yapılıyor bu sitede ve gerçekten hala aynı şekilde post açılıyor .ben nefsimi idare edebilirim ama inanın edemeyenler. Var dikkat edeceğiz mecburuz burada yüzlerce hamile var
Zma Belacivciv kötü niyet? Onu size kim dedi .sürekli yiyecek adına tartışma zaten açılıyor buradaki herkes hamile .biri birşey yazsada canımız çekse diye bekliyor .dikkat edeceğiz yazdıklarımızı yapacak birşey yok
Belacivciv Zma Canımız çeksin diye mi yazıyorsunuz demişsiniz ben de o şekilde kötü niyet düşünerek yazmamıştır bilmiyor olabilir dedim. Güzelce uyarmak yeterli olur bir daha düşünerek yazar :)
elifinilki27 anonimgelin Bende istanbuldayım söylemesi ayıptır yarım karpuz var dolapta 😁 gel buyur bize
Zma anonimgelin hak helal edecek bir duurm yok varsasa helal olsun .eşin bulmaua çalışsın hale falan gitsin