semranaksu283 kızlar 33+2 belime ağrı girip girip gidiyor 3 dkkda bir doktor her an doğuma hazır ol demişti varmı böyle birşey yaşayıp doğuran ve aşırı derecede midem yanıyor
sacmalamakizim semranaksu283 Benimde belden başladı sancı herkeste karından kasıktan oluyor ama sizinki de doğum sancısı olabilir doktora gidin veya haber verin
yamacinannesii semranaksu283 benim de karnım kasılıyo taş gibi kasık ve bel ağrım var 10dk bir gitsem mi acaba bende
semranaksu283 kadifemsii ikiz hamileyım 5 cm acılmam var ve 2 gün hastanede yattım doğum engellensin diye
sacmalamakizim kadifemsii Benim doğumumda sadece bel sancısı vardı 😀 o da gerçek sanciydi bende şaşırmıştım bu nasıl sancı diye
kadifemsii semranaksu283 Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucaklayın inşallah . Sancılarınızı takip edin ne kadar sıklıkta geliyor ve ne kadar sürüyor bunları takip edip doktorunuzu arayın bence .
kadifemsii sacmalamakizim ya birde bayanın haftası erken ya o yüzden değildir diye düşündüm ama ikiz gebelikmiş. Yoksa oluyor canım bel ağrısıyla doğum genelde kasıktan bele vuruyor
Zeyyyn semranaksu283 benim erken değildi ama planlı olarak doğum yaptım öncesi çatı muayenesi oldum ondan sonra nişanım geldi dediniz gibi çokta midem yandı sadece bel ağrısı vardı benlm kasıklara vurmuyordu doğum sancısı belden kasığa doğru başlıyor artarsa beklemeyin gidin erken doğum riskiniz varmış birde