denizin_annesii Busrabusra33 mesela bende vardı benim kanım 0(-)ti esiminki 0(+)ti anne negatif Baba pozitif ise kan uyuşmazlığı oluyor
denizin_annesii Busrabusra33 yani korkulucak bişey değil iğnesi var iğne yapılır doğan çocuk kanı sana benzeres bı sorun olmaz senle zitsa yine bir iğne yapılır yani bı sonraki gebelik te bir sıkıntı olmasin diye
_ipekkkkk Busrabusra33 Şuan 27+0 olduk ve kan uyuşmazlığı iğnesi var 28 haftada Ben Arh- negatif eşim Brh+ Pozitif yani kan uyuşmazlığı oluyor 28 haftada bitane doğduktan sonra bebeğin kan grubuna Göre tekrar yapilacakmiş 🌸
Busrabusra33 denizin_annesii peki öyle olunca ne oluyor ben şuan 29haftayim hicbsey bilmiyorum ilk gebeliğim eşim 0rh negatif ben de 0rh pozitif
denizin_annesii Busrabusra33 eyer tam tersi olsaydı ikinci gebeliginde risk olurdu düşük vs engelilik gibi ama iğne ile zaten önleniyor bu
Busrabusra33 denizin_annesii evet ben 0rh pozitifim eşim negatif anne pozitif olunca sorun olmuyor yani iğne vurmama gerek yokmu
denizin_annesii Busrabusra33 evet bildiğim kadarıyla annenin negatif olması şart baba pozitif ise bu kan uyuşmazlığı oluyor
Hhilall37 Busrabusra33 anne negatif olduğunda baba pozitif ise kan uyuşmazlığı ortaya çıkıyor çünkü annenin vücudu rh ı tanımıyor ve bebeğe karşı savunmaya geçiyor sizin öyle bir probleminiz yok.
Busrabusra33 denizin_annesii ben doktora gidince bı söyleyeyim tşk edrm aydınlattığın için Rabbim sağ salim bebisimizi kucağımiza almayı nasip etsin🙏❤️
denizin_annesii Busrabusra33 rica ederim 😘 yardımcı olduysam ne mutlu bana🤗🤲 inşallah sagsalim kucağına alırsın 🤲🤰
Busrabusra33 Hhilall37 Anladim canım çok sağol yani anne pozitif olmalı ki sorun olmasın .Peki sizin ilk gebeliginizmi
Hhilall37 Busrabusra33 ilk gebeliğin benm kan uyuşmazlığı var 24+2 olduk kızımla 28. Haftada iğne vuruncam