Busra_gunyuzlu Kızlar normal doğum sancısı çekerken yatış yapıldığında yemek ıcmek yasak mı yoksa sadece sezeryan da mı aç kalınıyor ?
Aysegul19- Busra_gunyuzlu benim bildiğim normal doğumda ac kalıyorsun ters giden birşeyler olursa sezeryan olman gerekebiliyor
iki-bebekannesioluyor Busra_gunyuzlu benim ilk dogumum normaldi sanci esnasinda tasniyonum dusmesin diye ebem bana cikolata yedirmeye calisiyordu su falann veriyordu sanci odasinda (bu arada özel hastanede dogum yaptim devlette nasil bilmiyorum )
Chucky9 Busra_gunyuzlu benim ebem 4 cm e kadar karnınızı doyurun demişti. 4 cm den sonra Sonra yemeyin dedi
Tugba1453_ Valla bana şu bile vermediler 5 saat şancı çektim onceside var tabi yatis serum felan öldüm ozellikle susuzluktan şancı çekerken hastanenin tuvalet lavobasindan içtim caresizlikten
Esma00 Ben ilk doğumumu normal yaptım devlette bir yudum su vermediler dudaklarım aşırı kurumuştu su istedim sadece pamukla dudağımı islattı hemşire🤷🏻♀️
Busra_gunyuzlu Chucky9 suan sancımı cekıyorum bana 12 den sonra bısı yeme dedı yanı doğumum yakın sabaha olur benımde sabah 7 de yatışım yapıldı benımde 2 cm dı 2 saat önce açılmam yavaş açılmam var sancılarım duzenlı 100 u buluyor nst lerde demekkı bana da ondan dedı 12 de ebe geldı
Selime28 Busra_gunyuzlu banada önce vermemişlerdi akşam oldu senin doğum yarını bulur biz sana yemek getirelim dediler yemeği yedim sancılarım başladı hatta ebe bu gaz sancısı dedi ama ben yerlere yatıyorum eyvah dedim bu gaz sancisiysa doğum sancısını düşünemiyorum ama doğum sancisiymis bi kaç saat sonra doğuma aldılar ama doğum hanede malesef lavma yapıldı özel hastane
Dilek123321 Busra_gunyuzlu bende özelde doğum yaptım doktorum halsiz düşmiyim diye doğumdan 1 saat önce çorba içirmişti
Edadadada Busra_gunyuzlu iki kez norml doğum yaptım devlette ama sancı esnasında hiç yemek su aklıma gelmedi bile 😅
Zhraagk Valla aç kalsanda kalmasanda normal doğumda lağmayı bi veriyolar serumla vücudun bomboş 😂 ıkınırken sıkıntı çıkmasın diye 😏 özelde öyleydi yani
Busra_gunyuzlu Zhraagk bana da doğum zamanı lagma vercek sabah doğum olacak benım de ınsallah suan az açılmam var açılma hızlanması lazım ve sancılarım var ama açılmam az 😞
Zhraagk Busra_gunyuzlu olur Allah izniyle Rabbim hangi saatte doğacağını biliyor bizler bilmiyoruz sabır sabır sabır 💙💙💙