Sln_bgtr Kızlar ben şuan 35+5 günlük gebeyim 39 yada 40 haftaya kadar beklemek istemiyorum ilk gebeliğim ilk tecrübem ilk heyecanım bu yüzden de bebeğim biraz erken gelsin istiyorum yani 37 haftada . Herşeyden önce sağlıklı olsun tabi . Ne yapmamı önerirsiniz
NeeSalman Sln_bgtr canım erken gelmesini isteyebilirsin hamileliğin zor geçiyordur vs ama bebeğin anne karnında geçirdiği her dakika gelişimi için çok önemli. Ben bu hamileliğimde çok zorlanıyorum hareket imkanım çoktandır fazlasıyla kısıtlı bu arada 38 haftalığım bugün itibariyle. 2.5 yaşında bir oğlum var doğru düzgün ilgilenip oynayamıyorum bu yüzden. Hafta başında doğum yapacak gibiydim 3 cm açılmam vardı 1 hafta daha beklesin diye ne kadar dua ettim anlatamam. Ama bolca hareket egzersiz doğum vaktini öne çeker yürüyüş özellikle. Fakat ne yaparsan yap bebek gelmek istemeyince gelmiyor. Arkadaşım 40. Haftasına kadar bolca hareket etti yürüyüş egzersiz her şeyi yaptı artık gelmeyince kilosuda artınca doktor bebeği almak zorunda kaldı. O yüzden bu iş biraz kısmet işi😌
Biranneadayiiii Valla 36dan beri hurma, ada çayı, squat, yürüyüş, ilişki, sıcak suya oturma, perine masajı hepsini yapıyorum 2 gün sonra tam 40 haftalık olucam malesef gelen giden yok canım bazen naparsan yap bebek ne zaman isterse o zaman geliyor bence 😊