AysenurPervan İyi geceler hanımlar 😌 eksiklerimi bitirmek için indirimler öncesi bi liste yapayım dedim ama göğüs pedine ve oda termometresine bir türlü karar veremedim. Deneyip memnun olan anneler varsa fikir alabilirim. Bir de korse önerisi de fena olmaz 😄
Asyaveannesi36 AysenurPervan korse almadım henüz göğüs pedi lansinoh oda termometresi de xioami minik beyaz bir tl büyüklüğünde ondan aldım denedim uygulamasını da telefona indirebiliyorsunuz trendyoldan 53 tlye aldım şuan Baya arttırmışlar fiyatını 🤦🏻♀️
Sarisinbiiiranneeee AysenurPervan baby me nin ultra ince jelli göğüs pedi var, ve korse icinde kesinlikle owli tercih etmelisin pişman olmazsın😊
lina1233 AysenurPervan göğüs pedini ablam kullanıyor baya bir kurtarıcı olduğunu söylüyor. Fiyatı çok gereksiz sadece. Bende almayı düşünüyorum bebek görmesine gelenler olursa kullanırım diye.
Dilekcnkn AysenurPervan Göğüs pedi wee aldım ama hastahanede 2 adet ve göğüs pompasının içinde iki adet lansihon vardı o daha güzeldi tavsiye ederim hem büyük hem yumuşacıktı bilseydim ondan alırdım
AysenurPervan Asyaveannesi36 ben de dönüp dolaşıp xioamiye geliyorum tekrar, memnunsanız bi şans vermeliyim. İndirim öncesi ben sepetimi hazırlayayım da bakalım ne kadar düşer 🤦🏼♀️
AysenurPervan Sarisinbiiiranneeee owlinin kundağını da bebiş için aldım malını falan beğenmiştim korsesine de bir bakayım teşekkür ederim 😊
AysenurPervan lina1233 o yüzden kararsız kaldım zaten belli markalar arasında fiyat uçurumu var resmen
AysenurPervan Berrycherry ben de dış kundağını almıştım çok beğendim, bir bakacağım o halde. Teşekkür ederim 😊
AysenurPervan Dilekcnkn aradaki fiyat farkı insanı kalite olarak bi düşündürüyor zaten, peki kaç tane almalıyım sizce
Dilekcnkn AysenurPervan 1 paket al 50’li duruma göre yine alırsın benim 50’li bitti sütüm fazla olmadığı için yeniden almaya gerek duymadım
AysenurPervan Senayyalcin bir kutu alıp denemeliyim sanırım çünkü lansinoh öneren de çok var, biraz kafam karıştı
Senayyalcin AysenurPervan Ya sonuçta akan sütü tutuyor fiyat performans olarak wee baby tercih ediyorum ben başka bi artısı yok zaten ped sadece 😊