CerKo Haftamiza girdik kismetse doğum yakın 🤰malum doğumdan sonra çocuk doktoru arayışı olucak 2. Bebeğine hamile olan tecrübeli anneler yada araştırıp iyi olduğunu düşünenler çocuk doktoru öneriniz var mı 🤗
Merve-0535 CerKo Karataş Hastanesi’nde cem çiçek. Bebeğim kuvez de kalırken ilgiliydi. Detaylı bilgi veriyordu. Memnun kalmıştık biz
Merve-0535 Merveelisa Hayır hiçbir ücret ödememisdltk. Her şeyi devlet karşılıyor. Sadece karşılamadığı bir damla almıştık
Merveelisa Merve-0535 Cok iyi diyorlar arzu hanıma bende haftaya orda doğum yapcam ama doktorum farkli
Merve-0535 CerKo benim bebeğim kuvez de kalmıştı. Yenidoğan numarası vardı. Yenidoğan servisi arayıp hep ulaşmıştık. Sabah 10-11 arasında da kendisi orda oluyordu. Doktorla da konuşuyorduk. Bizi bilgilendiriyordu. Ama bebeğim vefat etti 😔 sonrası nasıl olurdu hiç bilmiyorum o yüzden. Ama arkadaşım bebeğini götürüyordu. Oda memnun kalmıştı
Merve-0535 Merveelisa Evet sağolsun. Çok ilgili bı doktor. Sürekli irtibat halinde olmak çok iyi oluyordu. Şuan memleketimdeyim Amasya da. Burda gidiyorum doktora. Arzu hocanın ilgisini arıyorum. Ve 2. Hamileliğimi öğrenir öğrenmez arzu hocaya gidemeyecegim halde haber vermiştim ❤️
zynperd Oğlum 5 yaşında, bucada Murat Hizarcıoğlu var 2 sene oraya götürdüm, sonra mesafe yorunca yeşilyurtta Fatih Tepe var oraya götürmeye devam ettim, şimdi ikinci olduğunda Fatih Tepe ye devam edeceğim