Alp52 @Zeynosunannesiiii bizde hiç beklemiyorduk prezervatif le hamile kaldım nasıl oldu hiç anlamadık kilolu olduğum için spor salonu na başladım 2 hafta sonra adet olmam gerekiyordu baktım adetim 5 gün geçikti ben diyete girdim diye belki gecikmiş olabilir falan diye düşünürken eşim Bi test yap dedi gerek yok yoktur dedim onun ısrariyla test yaptım silik çıktı tabi sonra testi 3 kere tekrarladım sonraki günde kan verdim gerçekten hamileymişim dün kalp atışını duydum miniğimin bu arada 30 aylık Bi tane oğlum var 🥰
Zeynosunannesiiii Alp52 Mucize gibiler gerçekten ben sürpriz bebeklerin bizlere uğur getireceğine inanıyorum 😍😍 Benin kızımda 30 aylık tam zamanında olmuş aslında 😂🤭
Zeynosunannesiiii 35lavanta Size sonuna kadar hak veriyorum gerçekten bende her zaman aynı şeyleri düşünüyorum layıkıyla anne baba olmak zor bu zamanda.. Ama bağlatmak biraz bakın isterseniz günah daha başka yöntemlerle korunacağız artık
Derin0712 Zeynosunannesiiii bnm iki cocuk olunca garanti olsun diye spral taktirmistim ama garanti degilmis onu anladim
Zeynosunannesiiii Esila1Rabia2 Rabbim yardımcın olsun canım gerçekten zor ama kolaylık da Rabbimden inşallah 🥰
Zeynosunannesiiii hazalinannesi_1 Bende biz düşünmüyoruz dedikten bir gün sonra öğrendim 5 haftalık hamile olduğumu😂😂
Zeynosunannesiiii alcang Benimde adetim sürekli geçiyordu yine yoktur dedim test yaptım ben şok çift çizgiii🙄😂
Zeynosunannesiiii Hemanne_hemgebe Ayy hiç bir korunma yöntemi bence %100 değil ya hepsinde var ihtimal 🤦♀️
Hemanne_hemgebe Zeynosunannesiiii evet canim. Artik allah kerim benim ki sezeryan da olacak ondan en az 5 yil ara vermelym
Tuba_K96 Ve ben 21 aylık oğlum var ve 8 haftalik hamileyim bende üzüldüm etrafimdakilere nasil açıklayacam diye ama simdi cok mutluyum Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah 🙂🤭
Zeynosunannesiiii Tuba_K96 Maşallah canım Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin bence hiç etrafındakileri düşünme çok şükür Rabbim layık görmüş vermiş 😍😍
Kumsallina95 Zeynosunannesiiii korunmuyorduk ama 5 sene denedik olmadı hasta olcak diye doktora gittim 6 haftalık bebiş çıktı iki numaralı kızım supriz yaptı 🤣🤣🤰🏻🤰🏻 23. Haftaya giriyoruz
Zeynosunannesiiii Kumsallina95 Ayy maşallah ya Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 😍😍
Tugbamete Zeynosunannesiiii ben doğum kontrol hapıyla korunurken hamile kaldım 34 aylık bir oğlum var şimdi birde kızım oluyor 28 haftalığız araları tam 3 yaş olucak