Zeynosunannesiiii Eşim korunuyordu kızlar, bi kızım var 2 buçuk yaşında ve 5 haftalık hamileyiimm😊 Var mı Benim gibi olan
civcivimmm Zeynosunannesiiii bende süpriz bebek annesiyimm ama benimki farklı 😍 ilk bebeğim tüp bebekle oldu şuan 5 haftalık hamileyim ama geç döllenmeymiş heycanla bekliyorum güzel kalp atışını görmeyi sonrada kucağıma almayo 😍
Merveelisa Zeynosunannesiiii bizde öyle bide benm adetim duzensizdi nasıl kaldım bilmiyorum korunarak 🤣
Eymen_Enis_Ser Volkitolki bende öyle oğlum 11 aylıkken hamile kaldım 34+2 yim şu an sen kaç haftalıksın canım
Zeynosunannesiiii civcivimmm ayy sizin adınıza çok sevindiimm Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🥰🤲
Mucizecim civcivimmm bende sendeyim cnm benimde oğlum 14 aylik 18 haftlaik hamileyim oğlum tüp bebekle oldu bu minikte bize sürpriz oldu
narmin96 Peki korunurken nasıl hamile kaldınız kızlar? Hangi yöntemle korunuyorsunuz? Henüz hamileyim🙈
Sld-kocbay narmin96 bence en dogrusu spiral. Cok daha saglıklı geri kalanlarda hamile kalma sansı cok daha fazla
Zeynosunannesiiii Merveelisa Benimde adetim asla günü gününe olmuyordu 9 gün geçti ve yine yoktur diyerek yaptıım test çift çizgi 😂🤷♀️
civcivimmm Zeynosunannesiiii teşekkür edeeimm hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😍 bu arada oğlum 14 aylık 😍
Hureyyan Beeen 🌷kızım iki buçuk yasında minnak kızım bugün bir aylik oldu 🐥 başta kabullenemedim çok üzüldüm ağladım hatta ama şimdi uyurken izliyorum ve kendime çok kızıyorum rabbim isteyene nasip etsin ama asıl sorun bundan sonra korunması 🤦♀️
Zeynosunannesiiii Hureyyan Benim kızımda yeni 2 buçuk yaşında doğum yapana kadar 3 yaşında olacak inşallah 😍 Çok haklısınız bundan sonra nasıl korunacağıızz ah ah
narmin96 Zeynosunannesiiii Nasipten öte yol yok🙈 Rabbim sağ salim bebeğinize kavuştursun İnşaAllah🥰🙏🏻
Firdesy Sld-kocbay 3.çocuğuma spiralle hamile kaldım malesef 6 senenin sonunda hemde hiç kayma gibi bir durum olmadan malesef diyorum çünkü spiral alınamadığı için riskli gebelik olarak takipteyim düşük riskim var 17 haftalık olduk şükür Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🤲
2prens-annesii Sld-kocbay 4 senedir prezervatif ile korunuyorduk ikinci bebeğimizi isteyince bıraktık 6 ay sonra hamile kalabildim bence dikkat meselesi yani 😬 ki spiral ile de hamile kalan çok fazla 🤭
Sld-kocbay Zeynosunannesiiii ameliyat olmak için gün vericekti doktor bana. Gittim son kez muayne edicem dedi tamam dedim yapmam bu ameliyatı diyince sok oldum defalarca konuşmuştuk ama yapmam diyince sarsırdım aaa niye dedim sen hamilesin dedi 😂😂 aglıyarak masadan kalkıp eve geldim satlerce odadan cıkmadım kocam gelene kadar 😂😂
Sld-kocbay Suzanne ciddimisiniz 😂😂😂 e biz nasıl korunucaz bende dogumdan hemen sonra gidip taktıcam diye kendimi hazırlıyorum 40 cıkar cıkmaz taktırıcaktım
35lavanta Zeynosunannesiiii hellooooo 🥳🥳😂😂 2.5 yaşında kızım var 12+1 haftalık hamileyim tamamiyle kinder süpriz 😂
Merveelisa Zeynosunannesiiii aynen adetim gecikmisti ama korunuyoruz diye hiç hamileliği düşünmemiştim taa ki bulantı kusmalar baslayana kdar 🤣