Merhaba güzel anneler ve anne adayları 🌸
Bugün bebişim için araba bakmaya gittim. Fakat sistem olarak çok kafam karıştı, travel sistem mi almalıyım yoksa çift yönlü pusetli veya pusetsiz bebek arabası mı kullanım önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım herkese fikir olur şimdiden teşekkürler 🙏

Çift yönlü al benim öyle ana kucağını arabada kullandım ayrıca valla çok memnun kaldım nasipse ikinci yolda ondada aynen devam😂

semakulekci Travel olanlara çok hantal diyorlar çevremde alanlar hep pişman ağır olduğu için ben kabin boy olanlardan aldım puset takılmıyor uygun olursa içine oturtuluyor ama sabitlenmiyor tabi ama hem daha hafif hem katlanıyor taşıması rahat olur diye ama kabin boyların hepsi sanırım tek yönlü bilginiz olsun

Papatyanne33 link varsa gönderebilir misiniz veya kod bi bakmak isterim bugun civile de uğradım baya pahalı ürünler gösterdiler.

Civcivim000 kabin boyu kaç yaşına kadar kullanıyorlar acaba ? Birde o çeşite bakayım çift yön istememin sebe arada bebişi görmem gerçi onlar belli bi aydan sonra daha çok dışarıyı görmek isteyecek beni değil ama 😅 ben yine de onu görmek için çift yönlü istedim ama bakmakta fayda var tabi kabin boya da.

semakulekci Ben de istedim aslında çift yön olsun ama kabinlerde pek o özellik olmuyormuş tül gibi bir penceresi var ordan gözetlicez artık zaten belli zamandan sonra etrafı izlemek daha cazip gelecek benim aldığım model için 60 kiloya kadar taşıyor dediler marka modele göre taşıma kapasitesi kullanım yaşı değişiyor bildiğim kadarıyla

semakulekci ben kış doğuracağım için bahar gibi arabaya ihtiyacım olur diye düşündüm. O yüzden kabin boy araba almaya karar verdim. Chicco goody plus modelini çok beğendim. Tek tusla otomatik kapanıyor Tam yatabiliyor vs. Özellikleri var. İsterseniz bakın

Melikest Açıkçası çok marka vs olarak bilinen bir şey değil sanırım ben de çok anlamam zaten tesadüfen bulmuştum biz yerinden görüp aldık yurt dışına çalışıyolarmış genelde ama internet siteleri var yoya bebek arabası olarak yazarsanız google da sitesinde kabin boy bebek arabası olarak bulursunuz

Papatyanne33 şimdi baktım araba güzel görünüyor sürüşü vs rahat mı tek el ile bebek kucağınızda iken kapatabilir misiniz mesela o konuda nasıl ?

semakulekci pusetli set alıcaksanız pusetler hep size doğru bakar bu her arabada öyledir. 6 aya kadar kullanılabiliyor belki daha da fazla e zaten o zamandan sonra çocuk artık dışarıya açılmak ister diye düşünüyorum 🤔

semakulekci okadarını inan bilmiyorum dğn geldi bizede eşim kurdu bebişimiz hayırlısı ile gelsin o zaman onları denerim inşallah son 2 haftamız🥰