sdmr20 Kubraalisoy merhaba 10+1 haftadayız. 9. Haftadan beri mide bulantısı halsizlikten ölüyorum o kadar ki kötüyüm🥺 Gün içinde sürekli halsizim hiç bi iş yapamıyorum resmen İnşallah biran önce geçer bu haller🤲🏻
Kubraalisoy sdmr20 deme yaaa bendede aynı halsizlik bulantı son günlerde daha keskinleşti artık ne zaman geçerse
esinnnnn1 11+4 bugün cinsiyetiniz öğrendik 🥰 kızlar benmi tuhafim anlamıyorum ufak tefek bulantılarım oldu 7.8 haftada şuan hicbirsey yok ne halsizlik ne birşey ne bulantı
Hulya388 Benjmde 10 +2 gunluk bugun doktor kontrolum vardi doktor diger hafta cuma bida gel cinsiyet tahmini soyleriz dedi ben bugun erkek hissettim sanki ve ikinci gebeligim bitane kizim var
esinnnnn1 Kubraalisoy evet cnm öğrendik bende şaşırdim ama gittiğim doktor için herkez aynı şeyi söyledi çok erken söylüyor dedi gerçekten öyleymiş 😂 dönme ihtimali de sıfır gibi oğlan olduğunu boy boy gösterdi bugün 🥰
esinnnnn1 Kubraalisoy doktorun odasına girmeden çikolata ve meyve suyu içtim çok güzel haraketlendi gösterdi kendini 🥰