Hacer188 24 ,25 haftalık hamişler neler aldınız bebislere benim daha 7-8 takimdan başka bişey yok herkes bı yerden konuşuyo ne duruyosun başla artık diye fazlamı rahatım yoksa olması gerekenmi 🤭😁
isimsizhesap Hacer188 7. Aya kadar hiç bişey almayı düşünmeyen ben 🙄 insanlar çekemediklerine ne güzel karışıyor siktir et daha 2 buçuk ayın var 😘
Handan_65 Hacer188 Zıbın al uzun kollu patıklı pantolon ondanda aldın mı Bence yeter ben çok takım yapmadım hep yenidoğan aldım fazla almayı düşünmüyorum bu ay anne bebek cantamı puseti alacağım Bısonraki ayda besik bebek arabası Anca yetişir ya eline toplu para gecmıyor valla 4 aydan itibaren indirimleri takip edip baya aldım ama hala eksikler bitmiyor para yetişmiyor 🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_33 Hacer188 Benim bebek arabası, şampuan, vücut losyon-sabunu,kulak çöpü,tarağı kaldı diyebiliriz sadece 😅 24+1′im. Tahmini 33 gibi çantayı hazırlarım
Gul27- Hacer188 benım herşeyım tamam hemen hemen bır tek bebek arabası puset ve puset örtüm bebek bezi kaldı kendı ıhtıyaclarımıda bebısımkıde tamamladım bunlarıda alırsam hazırım ınşallah saglıkla gelsın hepımızın bebişleri inşallah şuan 24+6 haftalıgım
RumeysaNur34 İlk oğlumda 30 haftada bir gün çıkıp herşeyini alıp dönmüştük 😅😅 şimdi kızımızı bekliyoruz 15+3 de cinsiyet öğrendik 22 hafta herşeyi tamamlandı 😄😄🥰 cicili şeyleri görünce dayanamadım erkenden hazırlandık bu sefer 25+3 haftalık bu arada 💞benim bir kaç birşeyim eksik kaldı onlarıda alıp 30 yada 32 haftada hastane çantasını ayarlayacağım inşallah
Hacer188 Handan_65 evet aldıklarım patikli takım biri hariç bakalım bende başlarım yavaş yavaş çok haklısın ha diyince çıkmaz hepsinin parası 💞