Bfduam Karahaninannesi tabiki tek hayırlısıyla bu yavrunu kucağına alda inş🤲 İlerde inş bir melek daha katılır aranıza inş:) Bulantı, baş ağrısı yapıyor muydu iğneler? Bende yapıyor.
Karahaninannesi Bfduam Amin canım benim 🤲 çok sahol rabbımde sana gönlündekini versin hayırlısıyla. Emeklerını bosa cıkarmasın🤲 Baş agrısı oluyodu ama mıde bulantısı yapmıyordu sanırım yada gecmıs gun unutmıs olabılırım okadar cok ılac kullandım kı hangısının yan etkısı hangısı onu bıle unuttum. Ben kırk bır tane meryem suresını de okumustum aklında bulunsun. Ayrıca Hz zekeriya nın duasınıda hep tesbıh cekerdım. Rabbı hepli minle dünke zürriyeten ve tayyibeten inneke semiud dua. Bunlarıda yap mutlaka elınden gelenı yap gerısı takdırı ilahi. Anlamına da bak istersen netten anlamını bılerek cekmek tesbıhı daha sevap . Bıde hayıt tohumu içmiştim ben çay olarak doktoruna sorup içebılırsın
Bfduam Karahaninannesi cümlemizden canım sağolasın🌹 bu süreçte arı sütü polen bal da kullanmış mıydın? Hayıt tohumunu kaç ay kullandın? Sanırım transfer öncesiydi bunu içmen?
Karahaninannesi Bfduam Arı sütü bal polen kullanmadım ben meyvemı bol cesıtlendırdım kahvaltımı desen oyle bol proteınlı haftda en az ımı kere et yedım balık yemeğe özen gösterdim kuru bklıyatlar vs cok duzgun beslendım yanı. Hayıt tohumunu ben uc ay kadr kullandım sanırım uzun protokoldü benim prp faland olmustum cunku ben
Yumurtadavitamin Bfduam benim kadın doğum doktorum yumurta takibi sürecinde günde 1-2 mm arası büyümesini bekleriz demişti. ortlamasını alsak günde 1.5 mm yapıyor. bu hesapla 14.-15.gün 21-23 mm ile çatlama seviyesine gelmiş olur. sizin 8. günde 11.5 mm olması bana doğru geldi🙃 ne az ne çok. Allah hayırlısıyla bebeğinize kavuşmayı nasip etsin🌸
Bfduam Yumurtadavitamin Amin canım cümlemizide inş🤲 Dün Dr daydım, banada aynısını dedi, ½ ml diye. Yarın muhtemelen 18, 19 ml olur, bu seferde sanırım çatlama yapacak 20 + lara çıkar mı bilmiyorum.